Lady Gaga: Opkast åd min stemme

Sangerinden, der har lidt af bulimi, måtte stoppe med at brække sig for at redde stemmen

Lady Gaga, der selv har lidt af bulimi, advarer unge piger om at starte på en slankekur. Foto: Terry Richardson
Lady Gaga, der selv har lidt af bulimi, advarer unge piger om at starte på en slankekur. Foto: Terry Richardson

Inden Gaga fik sit gennembrud som vild sangerinde i udfordrende tøj, måtte hun kæmpe med lidelsen bulimi. Nu fortæller Lady Gaga, at hun brækkede sig så ofte som følge af lidelsen, at mavesyre var i gang med at æde hendes hals op.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fans får mulighed for at møde Lady Gaga

- Bulimi påvirkede min stemme så slemt, at jeg var nødt til at stoppe med at kaste op. Syren på stemmebåndet er rigtig skidt, fortæller hun til en konference for kvinder i Californien ifølge avisen The Sun.

Kastede kødboller op
Til konferencen, der havde Arnold Schwarzeneggers eks-kone Maria Shriver som vært, gik sangerinden til bekendelse og fortalte om, hvordan hun kastede op efter at have spist faderens Joes favoritmåltid bestående af pasta og kødboller.

- Jeg plejede at komme hjem og sige, 'far, hvorfor giver du os det her mad?, jeg vil være tynd.' Og han ville sige, 'spis din spaghetti,' lyder det fra stjernen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lady Gaga indrømmer, at hun køber kopivarer

Ville være tynd ballerina
For sangerinden var det ønsket om at være en tynd ballerina, der satte bulimien i gang. Men nu er hun kommet videre og har blandt andet startet antimobbegruppe 'The Born This Way Foundation.'

- Det er nemmere for mig at tale om det, fordi jeg ikke gør det mere. Jeg plejede at brække mig konstant i high school. Men for dem, som ikke synger, er det ikke sikkert, at man har en undskyldning for at stoppe opkastningerne, før det er for sent. Det er en meget farlig lidelse, siger sangerinden til konferencen.

- Slankekure må stoppe. Fordi når alt kommer til alt, så påvirker det børn, og det gør piger syge. Det er virkelig hårdt, men man er nødt til at tale med nogen om det, opfordrer sangerinden.

1 af 2 Gaga, bedre kendt som Stefani Germanotta, kastede kødboller op som barn (Foto: AP)
2 af 2 Lady Gaga, der selv har lidt af bulimi, advarer unge piger om at starte på en slankekur. Foto: Terry Richardson
0 kommentarer
Vis kommentarer