Adele raser over modeguru: Jeg er ikke tyk

Den 78-årige Karl Lagerfeld har kritiseret sangerinden for at være fed

Adele er ikke kloden spinkleste sangerinde, men er hun decideret fed? (Foto: AP)
Adele er ikke kloden spinkleste sangerinde, men er hun decideret fed? (Foto: AP)

Sangfuglen Adele med kurverne slår nu igen, efter hun er blevet kaldt tyk af den tyskfødte modeguru Karl Lagerfeld.

LÆS OGSÅ:

Se også: Er Adele tyk?

- Jeg har aldrig ønsket at se ud som en model. Jeg repræsenterer gennemsnitskvinden og er vældig stolt af det, siger den 23-årige sangerinde ifølge den norske side Kjendis.no.

For tyk
Den solbrillebefængte modeskaber har tidligere udtalt, at han ikke har nogen ønsker om at se kvinder med former. Det er gået ud over sangerindens krop, selv om han tilsyneladende forsøgte at give Adele et kompliment.

- Hun er lidt for tyk, men har et smukt ansigt og en guddommelig stemme, sagde Karl Lagerfeld til den franske avis Metro.

LÆS OGSÅ:

Se også: Adele er på størrelse med 'Titanic'

Lever med komplekser
Sangerinden, der har fået succes med hits som 'Rolling in the deep og 'Set fire to the rain,' har på trods af sin frodige figur prydet internationale modeblade som britiske Vogue og norske Cosmopolitan. Men hun indrømmer, at det ikke altid er nemt at have en stor figur i kendisverden.

- Jeg har set, hvordan diæter kan ødelægge folks liv. Det ønsker jeg ikke skal ske for mig. Jeg har nogen komplekser med min krop, men jeg prøver at undgå folk, der påpeger dem, siger den britiske stjerne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Adele slår Amy Winehouse

Færdige med Lagerfeld
Adele er langt fra den eneste, der er blevet kritiseret af den 78-årige krukkede, modeguru, der blandt andet designer for modehuset Chanel. Designeren har tidligere kaldt russiske mænd for 'stygge' og italienere og grækere for 'modbydelige.' Verden over har Lagerfelds kommentarer fået fyldige modefans op af stolene.

- Vi er færdige med Chanel, så længe Lagerfeld er involveret, raser en Los Angeles-blogger fra sitet Curves and Chaos over Lagerfelds kommentarer.

1 af 2 Karl Lagerfeld har endnu engang været ude med riven. (Foto: AP)
2 af 2 Adele er ikke kloden spinkleste sangerinde, men er hun decideret fed? (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer