Rihanna i sexet gennemsigtig outfit

Rihanna springer igen ud som sexet 'bad girl' og viser sin støtte til sangerinden M.I A., der for åben skærm gav fuck-fingeren til hele USA under Super Bowl-finalen

Rihanna sprang ud som blondine i sexet gennemsigtigt outfit og med store røde læber.(Foto: All Over Press)
Rihanna sprang ud som blondine i sexet gennemsigtigt outfit og med store røde læber.(Foto: All Over Press)

Der er ingen tvivl om, at Rihanna elsker rollen som sexet 'bad girl'. Det beviste hun igen i den forgangne weekend, hvor hun blev spottet i et super sexet sort gennemsigtigt outfit foran natklubben Greystone Manor i West Hollywood.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rihanna trimmer kurverne

Den 23-årige sanger, der har afrikanske rødder og er født på Barbados, var i øvrigt i aftenens anledning sprunget ud som blondine med store røde læber og en fræk læderkasket, der garanteret koster en 'bondegård'. Inde på natklubben festede hendes eks-kæreste Chris Brown også igennem. Det vides dog ikke, om Rihanna udvekslede ord eller andre ting med Chris Brown.

LÆS OGSÅ:

Se også: Frække Rihanna gør det igen

Men Rihanna så både svimmel og forvirret ud, da hun forlod natklubben og lynhurtigt blev omringet af ivrige autograf-jægere. Rihanna blev dog hurtigt beskyttet af en grandvoksen politimand, der holdt de mest ivrige lidt på afstand.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Rihanna i sexet undertøj

Som en vaskeægte slem pige har Rihanna også udtrykt sin fulde støtte til hendes kollega M.I.A., der viste sig som en endnu mere 'bad girl' ved for åben skærm at give hele USA fuck-fingeren under Super Bowl-finalen.

På sin twitter skrev Rihanna:

'M.I.A. BadGirls Video er min nye favorit. Hun er en babe, der bare er så 'syg', skriver Rihanna, og når Rihanna skriver 'syg' mener hun super sej.

0 kommentarer
Vis kommentarer