Popsanger missede sin søsters begravelse

Backstreet Boy-sangeren Nick Carter var på turné, da hans søster blev begravet. Familien forhindrede ham i at deltage, siger han

Nick Carter har ikke fået sagt ordenligt farvel til sin søster. (Foto: AP)
Nick Carter har ikke fået sagt ordenligt farvel til sin søster. (Foto: AP)

Popstjernen Nick Carter stod på scenen, da hans søster, Leslie Carter, blev begravet i staten New York i weekenden.

Dermed fik han ikke muligheden for at sige farvel til sin søster sammen med resten af familien Carter, der også tæller sangeren Aaron Carter.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nick og Aaron Carters søster er død

Backstreet Boys-sangeren Nick Carter er i øjeblikket på turné, og han siger til internetsitet TMZ.com, at han gerne ville have været med til ceremonien, men at hans familie gjorde det umuligt for ham at deltage.

Sund og positiv
Han ønsker dog ikke at uddybe, hvordan familien formåede at holde ham fra begravelsen.

I stedet siger han, at han oplever en masse følelser i forbindelse med søsterens død, og at han forsøger at holde sig sund, positiv og fokuseret.

Overdosis
25-årige Leslie Carter blev fundet død for en uge siden, efter hvad der ser ud til at være en overdosis af receptpligtig medicin.

Leslie Carter var storesøster til Aaron Carter og lillesøster til Nick Carter. Hun drømte om at følge i brødrenes fodspor og få en sangkarriere.

En talsmand for familien Carter kaldte dødsfaldet en privat sag.

- Vi er dybt berørte og kede af at have mistet vores elskede søster, datter og barnebarn, Leslie Carter. Vi beder om den yderste diskretion i denne tid, sagde familien til Access Hollywood.

Efterlader lille datter
Søskendeflokken Carter tæller ud over Nick og Aaron også søstrene Angel, der er Aarons tvillingsøster, og BJ samt tre halvsøskende.

Leslie Carter efterlod sig sin mand, Mike, som hun blev gift med i 2008, og en lille datter, som parret fik i april 2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer