Angelina Jolie: Jeg er ubehageligt tynd

Kvinder misunder hende, og mænd savler over hende. Men Angelina Jolie synes selv, hun er for tynd

Angelina Jolie er ikke andet end skind og ben. (Foto: AP/Vadim Ghirda).
Angelina Jolie er ikke andet end skind og ben. (Foto: AP/Vadim Ghirda).

Hun er blevet anklaget for at lide af en spiseforstyrrelse på grund af sine fremtrædende knogler og tynde arme. Men Angelina Jolie afviser alle anklager og siger, at hun ville ønske, hun kunne knipse med fingrene og tage 15 pund (6,8 kilo, red.) på.

- Folk siger altid sådan nogle ting. Jeg har altid været rigtig tynd, så det er jo latterligt at påstå den slags, siger den 36-årige skuespillerinde til netsiden Celebs On Sunday og understreger, at hun meget gerne vil tage på.

- Jeg er for tynd. Jeg bryder mig ikke om, at jeg er så tynd. Når folk fortæller mig, hvor slank jeg er, tror de, det er en kompliment i Hollywood. Det er forstyrrende.

Se også: Afmagret Angelina vejer kun 44 kg

- Hvis jeg kunne knipse med fingrene i morgen og tage syv kilo på, ville jeg blive så glad. Hvis de altså satte sig de rigtige steder, tilføjer hun.

Angelina Jolie, der for nylig instruerede sin første film 'In The Land Of Blood And Honey', fortæller, at hun er en stor madelsker, der har en svaghed for kød.

Se også: Angelina Jolie: Et mirakel at jeg lever

- Jeg joker med, at en stor saftig bøf er mit hemmelige skønhedstrick. Seriøst, jeg elsker rødt kød. Men det hjælper mig ikke til at tage på, for det er rene proteiner. Det er snarere den bedste måde at tabe sig på, slutter Angelina Jolie.

0 kommentarer
Vis kommentarer