Keira Knightley: Jeg drak vodka før spanking

Keira Knightley er ikke fremmed overfor sex og nøgenhed på film - men hendes nye film 'A Dangerous Method' gav hende udfordringer, der kun kunne løses med store mængder alkohol

Keira Knightley plejer ikke at have noget imod at vise hud på skærmen, men en ny film overskred hendes grænser i sådan en grad, at hun var nødt til at bedøve sig med vodka, for at kunen lave scenerne. (Foto: All Over Press)
Keira Knightley plejer ikke at have noget imod at vise hud på skærmen, men en ny film overskred hendes grænser i sådan en grad, at hun var nødt til at bedøve sig med vodka, for at kunen lave scenerne. (Foto: All Over Press)

Nøgenhed og eksplicitte kærlighedsscener på det store lærred har aldrig været et problem for Keira Knightley. Hun filmede sin første nøgenscene, da hun kun var 15 år i filmen The Hole, og siden da har hun optrådt både topløs og nøgen.

Masochistiske scener
Men den 26-årige skuespillerinde kom i alvorlige problemer og stejlede fuldstændigt, da instruktøren David Cronenberg ville have hende til at udføre meget masochistiske sexscener i 'A Dangerous Method'.

Først sagde hun nej til rollen, men efter en tænkepause skiftede hun mening og gennemførte scenerne hjulpet godt på vej af hæmnings-lempende vodka shots.

Se også: Keira Knightley i saftig spankingscene

I filmen, der er baseret på virkelighed, portrætterer hun en hysterisk, tic-hærgede mental patient med masochistiske tendenser, der bliver seksuelt involveret med hendes psykoanalytiker, Dr. Carl Jung, spillet af Michael Fassbender.

Foruden nogle meget eksplicitte sexscener, dikterer manuskriptet også, at hendes karakter nyder at blive bundet til sengen og spanket mens hendes bryster vises i fuld flor.

Både Keira og Michael var betænkelige over de grove sexscener.

Vodka før og champagne efter
- Vi var begge meget nervøse for de scener, for de er ikke rare, og når vi skød dem sagde jeg til Michael, 'Hvis du rører mig, slår jeg dig ihjel'. Han sagde: 'Keira, du er bundet til sengen i øjeblikket. Jeg tror ikke, du er i en position, hvor du kan sige det', siger Keira Knightley i følge The Telegraph.

Se også: Keira: Kan godt elske to mænd samtidig

- Han var fuldstændig vidunderlig, og vi tog et par vodka shots inden vi lavede scenen og et par glas champagne bagefter, siger hun.

1 af 3 Selvom Keira Knightley ser uskyldig ud, lavede hun sin første sexscene da hun var blot 15 år. (Foto: Mark J. Terrill)
2 af 3 Altid smukke Keira Knightley poserer yndefuldt på den røde løber (Foto: Dan Steinberg)
3 af 3 Keira Knightley plejer ikke at have noget imod at vise hud på skærmen, men en ny film overskred hendes grænser i sådan en grad, at hun var nødt til at bedøve sig med vodka, for at kunen lave scenerne. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer