Madonna skærer sin datter fra

15-årige Lourdes blev klippet ud af sin mors film - oven i købet af mor Madonna selv

Madonna klippede selv sin egen datter ud af film. (Foto: Agostini)
Madonna klippede selv sin egen datter ud af film. (Foto: Agostini)

Hun indkaldte sin teenagedatter i sidste minut til at være med i sin film W.E. (Wallis & Edward, red.) Men efterfølgende valgte Madonna at klippe scenerne med datteren fra. Det skriver avisen Toronto Sun.

The Material Girl-stjernen er instruktør på det historiske drama W.E., der handler om en fraskilt kvinde, Wallis Simpsons, kærlighedsaffære med kong Edward den ottende, der forlader tronen til fordel for kærligheden til hende.

Se også: Madonna jokkede på Biels kjole

Den berømte kærlighedshistorie foregår i slutningen af 1930'erne, men fortælles i filmen af en kvinde, der lever i slutningen af 1990'erne, og ønsker at fortælle historien ud fra Wallis Simpsons synspunkt.

Madonnas teenagedatter skulle spille Wallis i en yngre udgave, men scenerne kom ikke med i det færdige resultat.

- Der var en scene, hvor Lourdes skulle spille Wallis som ung pige. Jeg hev hende bare ind i sidste minut. Det var virkelig uretfærdigt af mig at gøre og bede hende om, Siger Madonna til MTV.

Se også: Madonna: Lady Gaga har kopieret mig

- Men hun var virkelig fantastisk, og så endte jeg med at klippe hende ud af filmen. Det var tarveligt og ondt, det ved jeg godt. Jeg sagde til hende: Undskyld, skat, men du ligger på gulvet i klipperummet. Hun tog det som en mester, fortæller Madonna.

W.E. har dansk premiere den 19. april og har blandt andre Abbie Cornish, Natalie Dormer og Richard Coyle på rollelisten.

Filmen er Madonnas anden som instruktør efter Filth and Wisdom fra 2008.

1 af 3 Ups. Madonna kom til at træde på Jessica Biels elegante kjole på den røde løber til The Golden Globes. (Foto: Helen Long)
2 af 3 Til Golden Globe vandt Madonna en pris for den bedste originale sang. (Foto: Paul Drinkwater)
3 af 3 Madonna klippede selv sin egen datter ud af film. (Foto: Agostini)
0 kommentarer
Vis kommentarer