The Hoff skal ikke giftes alligevel

Den 59-årige tv-stjerne David Hasselhoff har trods Twitterbesked ingen planer om at gifte sig for tredje gang

'The Hoff' og kæresten Hayley Roberts skal ikke giftes alligevel. (Foto: AP/Lefteris Pitarakis).
'The Hoff' og kæresten Hayley Roberts skal ikke giftes alligevel. (Foto: AP/Lefteris Pitarakis).

Den tidligere Baywatch-stjerne David Hasselhoff afkræfter nu rygterne om, at han skulle havde friet til sin kæreste på toppen af en berømt bro i Sydney.

Det skriver tabloidavisen The Toronto Sun.

Mandag skrev 'The Hoff' en tvetydig besked på Twitter om, at han var gået på knæ foran sin 31-årige kæreste Hayley Roberts på toppen af Australiens kendte turistattraktion Sydney Harbour Bridge.

Hasselhoff på knæ med Sydney-operaen i baggrunden. Intl. kendte - 31. jan. 2012 - kl. 08:29 Hasselhoff frier på toppen af berømt bro

Sammen med beskeden havde tv-stjernen uploadet flere billeder, hvor han sad på knæ foran Hayley Roberts, og hvor parret omfavnede hinanden.

Men den tidligere strandløve fortæller nu, at kæresteparret blot lavede sjov, og at bryllupsklokkerne ikke kommer til at ringe foreløbig.

- Sandheden er, at jeg har det fantastisk med denne skønne kvinde, men lige nu har vi ingen planer om at gifte os, siger 59-årige Hasselhoff til people.com.

Ifølge flere medier har Hasselhoff to gange tidligere spurgt Hayley Roberts, om hun ville være hans kone. Det skulle angiveligt have fundet sted i omklædningsrummet under talentshowet 'Britain's Got Talent' og igen på toppen af et bjerg i Cape Town i Sydafrika.

Intl. kendte - 11. jan. 2012 - kl. 09:09 Fulde-video med Hasselhoff ændrede hans karriere

Hasselhoff har været gift to gange før og er far til to døtre. Han er i øjeblikket i Australien for at deltage i et reality-program.

Ud over sin tid som Baywatch-stjerne er Hasselhoff især kendt for sin hovedrolle i tv-serien 'Knight Rider' fra 1980'erne.

0 kommentarer
Vis kommentarer