Demi Moore er blevet udskrevet

Blot få dage efter hun blev indlagt for udmattelse, har skuespillerinden Demi Moore forladt hospitalet igen

Demi Moore er hjemme igen efter turen på sygehuset. (Foto: All Over)
Demi Moore er hjemme igen efter turen på sygehuset. (Foto: All Over)

Mandag aften blev hun hastet til hospitalet i en ambulance, men nu er Demi Moore tilsyneladende ved at være oven på igen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Demi Moore indlagt

I hvert fald har hun forladt hospitalet i Sherman Oaks i Los Angeles blot få dage efter, hun ifølge sin talsperson lod sig indlægge for udmattelse og for at forbedre sit helbred generelt.

Det skriver E! News.

Opkald offentliggøres
Præcis hvad der skete mandag aften, hvor 49-årige Moore brød sammen, er endnu kun på rygtebasis. Men måske bliver nogle af omstændighederne klarlagt, når det opkald, Moores veninde foretog til 911, bliver offentliggjort fredag.

LÆS OGSÅ:

Se også: Derfor er Demi Moore indlagt: Tog overdosis af lattergas

Opkaldet bliver dog censureret inden offentliggørelsen, så det er renset for oplysninger, der kan stride mod loven, der sikrer privatliv, skriver blandt andre LA Times.

Syletynd
Demi Moore har forud for sammenbruddet forsøgt at holde sig uden for mediernes søgelys, efter det i november kom frem, at hun skulle skilles fra sin mand gennem seks år, 33-årige Ashton Kutcher.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kutchers knald: - Mit liv er et helvede

Og når skuespillerinden alligevel er blevet fanget af en papparazifotograf, har hun chokeret mange med sine tynde arme og magre krop.

Det er tredje gang, Demi Moore gennemgår en skilsmisse. Tidligere har hun været gift med sangeren Freddy Moore og skuespilleren Bruce Willis, som hun har børnene Scout, Tallulah og Rumer med. Sidstnævnte besøgte Moore kort før, hun blev udskrevet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen