- Måske vil jeg kunne lide sex, når jeg bliver ældre

Justin Bieber fylder 18 om tre måneders tid, men teenageidolet har ikke travlt med at blive en del af sex, drug and rock'n'roll-verdenen

Unge Justin har det godt med fortsat at være en knægt i legealderen. (Foto: AP)
Unge Justin har det godt med fortsat at være en knægt i legealderen. (Foto: AP)

Justin Biber har på trods af sin blot 17 år flere penge og pigebejlere end de fleste.

Alligevel har teenageidolet ikke tænkt sig at fyre den af, når han den 1. marts endelig bliver voksen - i hvert fald ifølge dåbsattesten. Her bliver sangeren nemlig 18 år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bieber giver barndomsven en bil i julegave

- Der er folk, som gerne vil blive voksne i en fart. Når de bliver 18, bliver de sådan lidt, 'jeg er ikke et barn mere, folk skal vide, at jeg ikke er et barn mere'. Men til syvende og sidst er jeg ikke voksen endnu, jeg lærer fortsat, siger den unge stjerne til V magazine. Det skriver CNN.

LÆS OGSÅ:

Se også: Selv Jesus ser op til ham

Vil ikke synge om sex eller bande
- Jeg har ikke tænkt mig at ændre mit til det, folk gerne ser mig som eller at gå ud og feste helt vildt, at lade folk se mig drikke alkohol, siger popdrengen.

Justin Bieber har været sammen med sin 19-årige kæreste, skuespilleren Selena Gomez, i et års tid. Men han har tænkt sig at blive voksen i sit eget tempo, og hverken børn eller deres forældre skal frygte, at den kristne sanger skal blive en ballademager og et dårligt forbillede.

- Jeg vil ikke begynde at synge om sex og stoffer eller begynde at bande. Jeg er mere til kærlighed, og måske vil jeg lide sex, når jeg bliver ældre.

- Men jeg vil være en person, der er respekteret af alle, slår Justin Bieber fast.

LÆS OGSÅ:

Se også: Justin Bieber: Jeg elsker ludere, sprut og cigaretter

1 af 3 Han higer ikke efter det vilde liv som superstjerne. (Foto: AP)
2 af 3 Selena Gomez må åbenbart væbne sig med tålmodighed, før hendes drengekæreste har tænkt sig at blive en mand. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Unge Justin har det godt med fortsat at være en knægt i legealderen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer