Aqua-Lene: - Jeg havde alt imod mig

Det er svært at få filmroller, når familien Danmark bedst kender hende som Aqua-Lene

Det har været en hård vej for Lene Nystrøm på vej op ad successtigen til skuespilsverdenen. (Foto: Claus Lunde)
Det har været en hård vej for Lene Nystrøm på vej op ad successtigen til skuespilsverdenen. (Foto: Claus Lunde)

CV'et bugner. Bedst kendt er Lene Nystrøm Rasted for sin præstation som Barbie Girl og Aqua-sangerinde, men hun kan også skrive mor, coach/dommer i TV 2's talentshow 'Voice' og skuespiller på listen over kvalifikationer. Den sidste kompetence har hun tilegnet sig på den eftertragtede skuespillerskole Lee Strasberg Theatre & Film Institute i Los Angeles.

Men på trods af sit kendte ansigt har skuespillerkarrieren for Lene Nystrøm været op ad bakke. I hvert fald ifølge hende selv.

LÆS OGSÅ: Aqua-Lene: Ingen Vild med dans til Søren

- Jeg havde alt imod mig, fordi jeg har meget med i bagagen. Jeg hedder Aqua-Lene i folks øjne, og det er meget for en caster at få ind til en audition, fortæller Lene Nystrøm til ekstrabladet.dk.

Man skulle tro, det var så let at hive filmrollerne til sig, når man er et kendt ansigt. Men Lene Nystrøm har oplevet branchen helt anderledes.

- Det handler om, at du skal kunne noget uanset hvad. Du kommer ikke ind i denne branche med et navn. Så det her er noget, jeg gør for mig selv. Det er mit voksenarbejde, lyder det fra Lene.

LÆS OGSÅ: L.O.C.: Aqua-Lene flirter lige lovligt meget

Alligevel er det lykkedes den kontroversielle sangerinde at slå igennem i intet mindre end ni film, siden hun for fire år siden fik sin uddannelse i Los Angeles. Lige nu er Barbie-pigen biografaktuel i hjemlandet Norge, hvor hun spiller med i filmen 'I mørket er alle ulve grå'.

- Jeg er rigtig stolt. Det er fantastisk at slå igennem som skuespiller. Speicielt i Norge, siger Lene Nystrøm.

LÆS OGSÅ: Aqua synker dybt

En rutsjetur i succes
Måske forsøger hun at ryste Aqua-Lene af sig, når hun i øjeblikket får sendetid som coach i TV 2's nye talentshow 'Voice - Danmarks største stemme'. Her skal hun hjælpe spirrende sangtalenter på vej ved hjælp af sine erfaringer.

- Jeg er stolt af at få lov til at være en del af dette ærlige musik-show, fortæller hun om 'Voice'.

Aqua-tiden opnåede global succes. Blandt andet lykkedes det pop-kvartetten at blive det første debutband med tre nummer 1 singler på den engelske single-hitliste. 'Barbie Girl' er stadig en af de mest solgte singler i Storbritannien.

I dag tegner virkeligheden sig helt anderledes.

At sangerinden satser på alternative veje til levebrødet er måske derfor en god idé. Comeback-albummet 'Megalomania' tog en rutsjetur ned ad den danske TOP 40 over sælgende plader i Danmark. Her ramte bandet i midten af november nummer 33, hvor Rasmus Seebach i flere uger har stået urørligt på toppen.

LÆS OGSÅ: Aquas tid er ikke forbi

1 af 2 Det lykkedes Aqua-Lene at få hovedrollen i Ole Bornedals film 'Fri os fra det onde' fra 2009. Her bliver hun rørt til tårer over rosende ord fra instruktøren. (Foto: Ole Frederiksen)
2 af 2 Det har været en hård vej for Lene Nystrøm på vej op ad successtigen til skuespilsverdenen. (Foto: Claus Lunde)
0 kommentarer
Vis kommentarer