I spjældet, i lighuset og i Playboy

Sagaen om Lindsay Lohans udskejelser fortsætter med nøgenbilleder, døde mennesker og en far bag tremmer

Det er hårdt at være Lindsay: Alle kigger, når hun kvajer sig. Og nok også, når hun smider tøjet i Playboy. (Foto: Jamie Lind, All Over Press)
Det er hårdt at være Lindsay: Alle kigger, når hun kvajer sig. Og nok også, når hun smider tøjet i Playboy. (Foto: Jamie Lind, All Over Press)

I Los Angeles går der en 25-årig kvinde rundt og arbejder i et lighus. Selvsamme kvinde smider i weekenderne kludene og lader sig fotografere nøgen til Playboy for den nette sum af en million dollar.

Det er selvfølgelig ikke med sin egen gode vilje, at starletten Lindsay Lohan bruger sin dyrebare tid i et lighus, men samfundstjeneste blandt de døde er den nyeste straf, en californisk dommer har fundet på at give den tidligere barnestjerne for at have svært ved at overholde loven.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan: Far har fortjent fængsel

Men heller ikke i lighuset får skuespilleren nye venner. For på sin første arbejdsdag formåede hun at komme så meget for sent, at Lindsay fik at vide, at hun lige så kunne smutte hjem igen. Hendes egen forklaring på forsinkelsen kom på Twitter: Hun kunne ikke finde indgangen.

LÆS OGSÅ: Lohan skal være nøgen i Playboy

Far med sexproblemer
Forhåbentlig kan party-dronningen i det mindste finde ind til sin bank, for selveste Hugh Hefner har angiveligt sat en million dollar ind på hendes konto. Ikke bare fordi hun er sød, men fordi hun i sidste weekend smed tøjet for Playboy-fotograferne og på et endnu ukendt tidspunkt vil kunne findes i den ældre herres populære mandeblad.

Pengene kan måske gå direkte tilbage til fængselsvæsnet, for den seneste Lohan, der er røget i spjældet, er far Michael. Han blev anholdt tidligere på ugen, fordi han angiveligt har truet sin kæreste med at ville slå hende ihjel. Ifølge kæresten skete det hele, fordi hun nægtede at give ham oralsex.

LÆS OGSÅ: Vil smide kludene for en million

Alt i alt en nærmest ordinær uge i familien Lohans liv.

1 af 3 En af Lindsay Lohans mest brugte accessories er de næsten moderigtige håndjern. (Foto: UPI PHOTO / EYEVINE)
2 af 3 Hjemme i Florida har far Michael også sine egne problemer, efter kæresten har meldt ham for at true hende på grund af manglende blow- jobs. (Foto: AP)
3 af 3 Det er hårdt at være Lindsay: Alle kigger, når hun kvajer sig. Og nok også, når hun smider tøjet i Playboy. (Foto: Jamie Lind, All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen