George Michael vil åbne OL i London

George Michael kaster sit eget navn på bordet til åbningsceremonien for De Olympiske Lege i London til sommer

George Michael melder sig klar under fanen med de fem ringe. (Foto: AP)
George Michael melder sig klar under fanen med de fem ringe. (Foto: AP)

Rolling Stones, Beatles, Oasis og Take That. Rygterne har i lang tid svirret om, hvilket engelsk band der får den ærefulde opgave at åbne De Olympiske Lege i London til sommer.

Og nu melder en anden britisk kunstner sig ind i kampen. George Michael udtaler til Female First, at han ikke forventer at blive spurgt, men at han meget gerne vil have jobbet.

Tilbud til Take That
- Jeg ville elske at spille ved åbningen af De Olympiske Lege i London. Det ville være en kæmpe ære. Men de spørger mig garanteret ikke. De spørger sikkert Take That. Det virker til, at de får alle tilbuddene for tiden, lyder det fra George Michael.

Ingen af fyrene fra Take That har kommenteret på rygterne om deres deltagelse i åbningsceremonien, men det har til gengæld Mick Jagger. Han afviser, at Rolling Stones skulle være blevet spurgt om at optræde.

- Vi ville også sige nej. Bryan Adams har advaret os om at gøre det, efter han åbnede vinterlegene i Canada. Det var vildt koldt, og han skulle være iført et bizart jakkesæt. Så det gider vi ikke. Det kommer også bare til at regne i London, siger Mick Jagger til BBC.

Folk er da ligeglade
En anden brite, der heller ikke er meget for tanken om at optræde til åbningsceremonien, er Noel Gallagher - tidligere medlem af Oasis.

- De Olympiske lege?! Har du mistet forstanden? Folk er sgu da skide ligeglade med De Olympiske Lege, siger han til Sunday magazine.

Den aldrende eksbeatle Paul McCartney er derimod mere positivt stemt over for idéen om, at han og Ringo Starr - der er det eneste andet nulevende medlem af Beatles - skulle deltage i åbningsceremonien.

- Jeg har godt hørt rygter om, at vi skulle være involveret. Men jeg har endnu ikke hørt noget specifikt omkring det, siger han til Access Hollywood.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen