Derfor er Angelinas familiefejde slut

Jon Voight fortæller for første gang hvorfor han begravede ti års strid med datteren Angelina Jolie

Jon Voight er lykkelig for at være forsonet med sin datter. (Foto: AP/Peter Kramer).
Jon Voight er lykkelig for at være forsonet med sin datter. (Foto: AP/Peter Kramer).

I næsten ti år var luften iskold mellem Angelina Jolie og hendes far, Hollywood-stjernen Jon Voight, men i februar bilagde de familiestridighederne og har i dag et helt normalt far-datter forhold.

I et interview med Daily Mail fortæller 72-årige Jon Voight, at det var Angelinas kæreste, Brad Pitt, der tog initiativet og agerede mellemmand, da far og datter aftalte, at mødes for at tale problemerne igennem i forbindelse med en filmfestival i Venedig:

- Da vi omsider mødtes så jeg øjeblikkeligt tingene anderledes og alting ændrede sig. Det øjeblik ændrede hele mit liv, erkender filmveteranen, der startede familiefejden, da han offentligt anklagede sin datter for at lide af 'seriøse mentale problemer'.

Har fået min datter tilbage
Jolie svarede igen ved afsløre at Voight havde haft en affære bag moderens ryg, men i dag er alting fryd og gammen mellem far og datter:

- Jeg har fået min datter og min familie tilbage.Det at jeg er blevet forsonet med Angie betyder alt for mig. Jeg elsker mine børnebørn, de giver mig energi og gør mig lykkelig og det betyder også meget for Angie, at vi har det så godt sammen, konstaterer Voight, der nu er morfar til tre biologiske og tre adopterede børnebørn.

1 af 2 Angelina Jolies kæreste, Brad Pitt, agerede mellemmand, da filmstjernen blev forsonet med far. (Foto: AP/Matt Sayles).
2 af 2 Jon Voight er lykkelig for at være forsonet med sin datter. (Foto: AP/Peter Kramer).
0 kommentarer
Vis kommentarer