Amy døde af delirium tremens

Amy Winehouse' familie er overbevist om, hun døde, fordi hun stoppede med at drikke alkohol

Amys dramatiske alkohol-stop er årsagen til hendes død, mener familien. (Foto: AP)
Amys dramatiske alkohol-stop er årsagen til hendes død, mener familien. (Foto: AP)

Det var ikke, fordi hun drak sig ihjel - tværtimod. Det var netop fordi, hun holdt op med at drikke alkohol så hurtigt, at Amy Winehouse ikke længere er i live.

I følge The Sun mener familien, at sangerinden døde, fordi hun ignorerede sin læges råd om gradvist at skære ned på alkoholen. Istedet valgte hun at cutte alkoholen øjeblikkeligt, og det dramatiske stop var for meget for den lille krop.

- Afholdenheden gav hendes krop et kæmpe chok, og de tror derfor, at det til sidst var skyld i hendes død, fortæller en kilde til avisen.

Afviser druk-rygter
Der har været mange rygter om, at Amy dagene op til sin død, var på en rus af alkohol og stoffer, men ved begravelsen afviste Amy's far, Mitch, de beskyldninger.

-Han ville have alle til at forstå, at han, hendes kæreste og manageren tror på, at det præcis er det modsatte, der er årsagen til hendes død, fortæller en kilde i familien.

- Amy fortalte lægen, at det ville være umuligt at stoppe gradvist. Men det var alt eller intet, og hun valgte at give alkoholen helt op. Og det chok var for meget.

Alvorlige tømmermænd
Der kan gå op til et par uger, før man ved, hvad Amy døde af. Men i går sagde Doctor Carol Cooper til The Sun, at familiens teori er en mulighed.

- Alkoholikere kan få alvorlige tømmermænd, når de stopper med at drikke. Det kaldes delirium tremens. De kan enten sove det væk eller gå i koma, og det sidste kan få fatale følger.

LÆS OGSÅ: Amy lå død i op til seks timer

Amys mor, Janis, samt kæresten Reg Traviss så Winehouse, dagen før hun døde, og de er overbevist om, hun ikke havde drukket. Amys egen læge tjekkede hende også dagen før dødsfaldet, og der tydede intet på, at sangerinden fejlede noget.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen