Ben Affleck: Drikker og spiller sit ægteskab ihjel

I seks år har skuespilleren satset flere millioner dollars bag konens ryg

Affleck og Garnes ægteskab ligger i ruiner, efter de nye afsløringer. (Foto: AP/Mark J. Terrill)
Affleck og Garnes ægteskab ligger i ruiner, efter de nye afsløringer. (Foto: AP/Mark J. Terrill)

Ben Affleck og Jennifer Garners ægteskab er på afgrundens rand efter nye chokerende afsløringer om filmstjernens gamling og alkoholproblemer.

Star Magazine har afsløret, at skuespilleren har gamblet for flere millioner dollars i flere år uden konens viden. Og det har skabt knas i ægteskabet.

- Jennifer har det rigtig svært med, at Ben har holdt hende for nar igennem de sidste seks år, og at han nu er gået tilbage til sit gamle mønster med at gamble, fortæller en ven af familien.

Den hemmelige klub
Hollywood-stjernen har dog ikke båret rundt på sin hemmelighed helt alene. Sammen med sine trofaste følgesvende, Matt Damon, Leonardo DiCaprio og Tobey Maguire, har Affleck nemlig dannet en hemmelig pokerklub, hvor de gennem de seneste år har arrangeret pokeraftener op til to gange om ugen. Pokervenner der vel at mærke flere gange i medierne har været sat i forbindelse med retssager om spillegæld og hemmelige highstakes-pokerspil.

LÆS OGSÅ: Kendisser spillede poker om millioner

Det er nu ikke nogen hemmelighed, at Affleck er en rutineret pokerspiller. Gennem tiden har han deltaget i flere store pokerturneringer, og i 2004 vandt han ’California State Poker Championship’, hvilket kvalificerede ham til 2004 World Poker Tour finale-turneringen. Men efter han blev gift med Jennifer Garner tilbage i 2005, gav han sit ord på, at han aldrig ville spille om penge igen, men det løfte kunne han åbenbart ikke holde.

- Ben kan slet ikke stoppe, når han først er begyndt at gamble. Han smider nemt 50.000 dollars på bordet, hver gang han spiller, og det er altså et problem, uanset for rig du er, fortæller en kilde fra pokerklubben.

Fulde sig i vodka
Men det er ikke kun kun gamblingen, der er på tilbagetog hos Affleck. Ifølge kilder tæt på skuespilleren vælter kendissen sig i vodka hver eneste uge. Og det er ikke første gang, skuespilleren har problemer med de våde varer. I 2001 lod han sig frivilligt indlægge på et afvænningscenter, da hans alkokolproblem var helt ude af kontrol.

- Alle omkring ham er chokeret, for de ved jo, han er tidligere alkoholiker, fortæller en kilde til OK Magazine.

De nye afsløringer kunne meget vel ende ud med, at Garner kommer til at blive alenemor til deres to små børn.

1 af 2 Som bedste venner følges Ben Affleck og Matt Damon gennem livets faser - også når det gælder gambling og druk. ( Foto: AP/ Jae C. Hong)
2 af 2 Affleck og Garnes ægteskab ligger i ruiner, efter de nye afsløringer. (Foto: AP/Mark J. Terrill)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere