Sex-løst ægteskab førte til affæren

Arnold Schwarzenegger følte sig u-elsket og så gik det løs med hushjælpen

Arnold Schwarzenegger fik ikke nok sex i sit ægtekab, og så gik han til hushjælpen. (AP Photo)
Arnold Schwarzenegger fik ikke nok sex i sit ægtekab, og så gik han til hushjælpen. (AP Photo)

Manglende sexlyst hos konen, Maria Shriver, sendte muskelbøffen Arnold Schwarzenegger i dynen med hushjælpen Mildred Baena, hævder en tidligere veninde til elskerinden, Maria Medel.

Maria Medel siger til National Esquirer, at Mildred Baena var vild med Schwarzenegger, som hun begyndte at hygge sig med, da han en aften endnu en gang havde beklaget sig over sit sex-løse ægteskab, der også havde baggrund i, at Maria Shriver rejste meget over hele verden takket være sit job som nyheds-vært på en tv-station.

- Hun sagde, at Arnold en aften, efter at have sagt, at han følte sig ensom og u-elsket, begyndte at drikke, og efter et par drinks, bad han Mildred om at tage et glas også.

Ubeskyttet sex

- En drink førte til en anden og endnu en, og Mildred fortalte, at de begyndte at kysse, og det førte til deres første seksuelle samvær. De havde ubeskyttet sex, siger Maria Medel.

Forholdet, der resulterede i fødslen af elskovsbarnet, er først for nykig blevet afsløret og har bevirket, at Arnold nu for alvor kan føle sig ensom. Konen er skredet og vil skilles.

0 kommentarer
Vis kommentarer