Arnold risikerer rigsretssag

Californiens rigsadvokat mistænker Arnold Schwarzenegger for at have misbrugt offentlige midler for at dække over sine sex-eskapader da han var guvernør, skriver amerikanske medier

Arnold Schwarzeneggers liv ligger i ruiner. Nu risikerer han en rigsretssag oven i de ydmygende sexafsløringer. (Foto: AP)
Arnold Schwarzeneggers liv ligger i ruiner. Nu risikerer han en rigsretssag oven i de ydmygende sexafsløringer. (Foto: AP)

Det begynder at se sort ud for det 63-årige muskelbundt, skuespiller og tidligere guvernør for Californien, Arnold Schwarzenegger.

Efter afsløringen af hans utroskab, der har givet ham en søn uden for ægteskabet med Maria Shriver, er han blevet forladt af konen og har sat sin ellers nystartede filmkarriere på standby - og nu risikerer han også en rigsretssag.

Læs også: Sex-løst ægteskab førte til affæren.

Ifølge flere amerikanske medier har Californiens rigsadvokat indledt en undersøgelse af, om Schwarzenegger har misbrugt offentlige midler til at skjule sine affærer, da han var guvernør i staten 2003-2011.

Arnold afviser anklagerne
Ifølge en sikkerhedsvagt på luksushotellet Sacramento Hyatt Regency benyttede 'The Governator' politifolk til at transportere elskerinder til og fra hotellet, hvor de blev eskorteret på i Schwarzeneggers suite til hyrdetimer på mellem to og seks timer.

Læs også: TV: Arnold reklameamok i Japan

Hvis det er sandt, har han gjort sig skyldig i at misbruge sin stilling til at bruge både betjentene og deres køretøjer til private formål.

Læs også: Schwarzenegger elsker grimme kvinder.

Sikkerhedsvagten, William Taylor, har bestået en løgnedetektortest, da han afgav forklaring, skriver radaronline.com.

Rigsadvokatens kontor ønsker ikke at udtale sig om sagen. Schwarzenegger selv afviser William Taylors anklager.

1 af 2 Schwarzeneggers mangeårige elskerinde, Mildred 'Patty' Baeba, arbejdede som hushjælp hos filmstjernen. På fotoet står hun sammen med Arnolds 'kærlighedsbarn'. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Arnold Schwarzeneggers liv ligger i ruiner. Nu risikerer han en rigsretssag oven i de ydmygende sexafsløringer. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer