Oprahs sidste show bliver uden gæster

Oprah Winfreys afslutning på sit legendariske shows bliver angiveligt uden gæster

Oprah Winfrey skal til at koncentrere sig om sit nye projekt: Oprah Winfrey Network. (Foto: AP)
Oprah Winfrey skal til at koncentrere sig om sit nye projekt: Oprah Winfrey Network. (Foto: AP)

Efter 25 år med 'The Oprah Winfrey Show' er det nu slut. I nat sendes det sidste program med den legendariske talkshow-kvinde.

Det efterlader noget af et tomrum til de 40 millioner amerikanere, der hver uge så programmet. Det gælder også i resten af de 150 lande, som programmet sælges til. Inklusiv Danmark.

Læs også: Verdens mest magtfulde kendisser

Will eller ingen
Der er blevet spekuleret meget i, hvem der bliver showets sidste gæster. Ifølge dailymail.co.uk bliver det stjerneparret, Will og Jada Smith, der får den enorme ære at runde det legendariske program af.

Men de seneste rygter tyder på, at Oprah vil lave showet alene. Det fortæller en seer, der overværede programmet.

- Den var kun hende under hele showet. Det handlede om, hvad hun troede på, hvad vi seere havde givet hende, og hvad hun håber, at hun har givet os, siger seeren ifølge musicrooms.net

Læs også: Jury-medlem får fri til at se Oprah

Ny Oprah-kanal
Oprah skal til at koncentrere sig om sin nye multimedie-platform, 'Oprah Winfrey Network'. OWN's formål er at underholde, informere og inspirere folk til selv at gøre deres liv bedst muligt. Kanalen gik i luften den 1. januar i år.

oprah.com kan du læse mere den legendariske kvinde og sende en farvel og tak-besked til hende. Det har 14779 indtil videre gjort.

0 kommentarer
Vis kommentarer