Får Tigers skilsmisse til at ligne et godt tilbud

Arnold Schwarzeneggers skilsmisse fra Maria Shriver kommer til at koste ham RIGTIG mange penge

Arnold Schwarzenegger skal nok grave dybt i lommerne, når skilsmissesagen mod Maria Shriver går i gang. Et skud fra eksperter lyder på, at ekskonen kan indkassere 2 milliarder kroner. (Foto:AP)
Arnold Schwarzenegger skal nok grave dybt i lommerne, når skilsmissesagen mod Maria Shriver går i gang. Et skud fra eksperter lyder på, at ekskonen kan indkassere 2 milliarder kroner. (Foto:AP)

Det er ikke kun spot og spe fra offentligheden, Arnold Schwarzenegger kan se frem til i forbindelse med sin skilsmisse og alle de sex-afsløringer, der er kommet i kølvandet på den. Og havde Arnold ikke ydmyget sin ekskone Maria Shriver, havde hun sikkert grinet hele vejen til banken.

Læs: Flere mini-Schwarzeneggere derude

Meget tyder nemlig på, at Arnolds ægteskabelige svipsere - der blandt andet inkluderer en affære med ægteparrets hushjælp, som resulterede i en 'hemmelig' søn - kommer til at koste ham riiiiigtig dyrt.

Daily Mail anslår beløbet til at være 400 milliner dollars - det svarer til cirka to milliarder kroner.

Læs: Her er Schwarzeneggers anden familie

Maria Shriver har ikke tænkt sig at lade sin hårdpumpede mand gennem 26 år slippe let. Hun har hyret a-liste advokaten Laura Wasser, der blandt andet har håndteret skilsmisser for kendte klienter som Angelina Jolie og Britney Spears, til at sikre hendes fremtid - og meget tyder på, at hun får en god bid af parrets formue, fordi Arnold i den grad har ført hende bag lyset.

Får Kennedy-arvingen hevet de to milliarder hjem, får hun fire gang så meget ud af sin skilsmisse, som Elin Nordegren gjorde, da hun blev skilt fra Tiger Woods og kunne indkassere 100 millioner dollars.

En celeber skilsmisse, der også kom i kølvandet på adskillige sex-afsløringer. Grunden til, at Shriver kan hive så meget mere hjem, er, fordi hendes mand har fået en 'uægte' søn, som han holdt hemmelig for hende i mere end ti år. Samtidig er det i Californien lovmæssigt bestemt, at et ægtepar - såfremt der ikke er en gyldig ægtepagt - vil dele formuen 50/50.

Læs: Tigers kone køber ny kasse

Og selv om der ikke er nogen tvivl om, at Arnold og Maria Shriver i sin tid har udformet en sådan ægtepagt, vil den - grundet årsagen til skilsmissen - ikke være gyldig.

Læs: Tiger Woods taler ud

Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver har sammen børnene Katherine på 21, 19-årige Christina, 17-årige Patrick og Christopher på tolv.

0 kommentarer
Vis kommentarer