Britney bestemmer ikke over sig selv

Mor og far Spears styrer Britneys liv - og nægter at give afkald på denne ret

Den 29-årige sangerinde må ikke vidne i retten - siger hendes mor. Sjovt nok skulle Britney ellers vidne i en sag imod netop Lynne Spears. (Foto: AP)
Den 29-årige sangerinde må ikke vidne i retten - siger hendes mor. Sjovt nok skulle Britney ellers vidne i en sag imod netop Lynne Spears. (Foto: AP)

Meget lader til, at Britney Spears har fået styr på såvel sin karriere, hvor hun er på gaden med et lovende comebaks-album, som sit privatliv, hvor hun har et forhold med Jason Trawick - men det ændrer ikke på, at hun stadig ikke selv bestemmer over sit liv.

Det hele startede, da Britney i 2008 fik en nervesammenbrud og ved en domstol blev umyndiggjort. Derved fik hendes forældre Lynne og Jamie Spears retten til at bestemme over alt i deres datters liv - inklusive hendes gigantiske bankkonto.

Læs: Britney har fået tunge stænger

Men de gamle sår bliver nu revet op, fordi Britneys mor skal i retten mod Britneys tidligere manager Sam Lufti. Årsagen er, at Lynne for to år siden skrev en bog, hvor hun blandt andet anklagede Sam Tufti for at have givet Briteny stoffer og taget kontrol over hendes liv. Sam Tufti har nu stævnet Lynne, for at få renset sit navn.

Og her begynder det så at blive lidt suspekt. For Sam Tufti kræver, at Britney skal vidne i retssagen, da det jo i bund og grund er hende, anklagerne handler om. Men dette nægter mor Lynne hende.

Læs: Britney tager kæresten tilbage

- Hun er ikke mentalt istand til det, siger moren til National Enquirer.

Og da det jo er mor og far Spears, der bestemmer, hvad der er i deres datters bedste interesse, er det meget muligt, at de fastholder det synspunkt, at et vidneudsagn i retten ikke er så godt for Britney.

En anden ting, som Britney heller ikke selv kan styre, er hvornår hun vil gifte sig. Ifølge National Enquirer mistede sangerinden også retten til at bestemme over denne del af sit eget liv, da hun blev umyndiggjort. Bladet skriver også, at det iøvrigt ikke virker som om, at forældrene har særlig stor vilje til at overgive myndigheden over deres 29-årige datter til hende selv.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen