Stor mystik om filmstjernes barn

Stor forvirring om hvem der er far til Mad Men-stjernen January Jones' kommende baby

Smukke January Jones vil ikke ud med, hvem der er far til hendes kommende barn. En kilde siger dog, at han er at finde på rollelisten over skuespillere i den nye 'X-Men'-film. (Foto. AP)
Smukke January Jones vil ikke ud med, hvem der er far til hendes kommende barn. En kilde siger dog, at han er at finde på rollelisten over skuespillere i den nye 'X-Men'-film. (Foto. AP)

'Mad Men'-stjernen January Jones fik sat alvorligt gang i sladderbutikken, da hun tidligere i år bekræftede, at hun var gravid, men ikke ville nævne, hvem faren til hendes kommende barn er.

De fleste har troet, at den kommende far er Jason Sudeikis, der er kendt fra tv-programmet 'Saturday Night Live', som var Jones' kærester frem til januar.

Læs: Nu smider hun alle kludene

Men nu afslører en kilde overfor underholdningssitet E! Online, at dette ikke er i overensstemmelse med sandheden.

- Faren er en hun mødte under indspilningerne til filmen 'X-Men: First Class', og som hun faldt for, siger den anonyme kilde.

Dermed er der endnu engang fuld fart på rygtebørsen. Spekulationer om hvorvidt den nye flamme skal findes blandt de mandlige stjerner, som også optræder i filmen, sætter fokus på James McAvoy, Kevin Bacon og Michael Fassbender.

1 af 3 Jason Sudeikis og January Jones var kærester indtil januar i år. Derfor har de fleste regnet med, at han var far til barnet. Det er han ikke, siger en kilde. (Foto: AP)
2 af 3 James McAvoy spiller med i den nye 'X-Men'-film, og er derfor blandt 'de mistænkte', der kan være far til hendes barn. (Foto: PA Photos)
3 af 3 Smukke January Jones vil ikke ud med, hvem der er far til hendes kommende barn. En kilde siger dog, at han er at finde på rollelisten over skuespillere i den nye 'X-Men'-film. (Foto. AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!