Pattinson er bange for scenen

Twilight-stjernen Robert Pattinson vil gerne spille teater, men tør ikke

At være tilbedt af skrigende fans verden over er åbenbart ikke altid en dans på roser. (Foto:AP)
At være tilbedt af skrigende fans verden over er åbenbart ikke altid en dans på roser. (Foto:AP)

Det kan åbenbart også blive for meget med skrigende fans.

Den 24-årige hjerteknuser Robert Pattinson fortæller nu, at han meget gerne ville være en del af den stolte engelske teatertradition, men at han er bekymret for, at det ville blive ødelagt af håbefulde fans af teenage-filmen 'Twilight', der kun ville komme for at opleve hans vampyr-karakter, Edward Cullen.

- Jeg ville virkelig, virkelig elske at spille et stykke i London, men jeg ville være bange for, at det ville blive ligesom en N'Sync-koncert. Eller at folk ville forvente, at det var ligesom 'Twilight', siger han til Elle Magazine og fortsætter.

Giver energi
- Ud fra min begrænsede teatererfaring, ved jeg, at publikum ofte giver en energi, fordi de gerne vil have, at stykket skal blive godt. Men når jeg går til premierer, er det mere som om, at publikum suger den ud af dig. I føler mig altid fuldstændig smadret bagefter. Det ville være en meget mærkelig og udmattende oplevelse, hvis jeg skal have det sådan, hver eneste aften på scenen.

Robert Pattinson er udover 'Twilight'-hysteriet også aktuel i den nye film 'Water for Elephants', der havde dansk premiere torsdag den 5. maj, hvor han spiller over for Reese Witherspoon.

0 kommentarer
Vis kommentarer