Scarlett og Sean Penn viser deres romance

Dansk-amerikanske Scarlett Johansson forlod lørdag en middag hånd i hånd med sin skuespillerkollega Sean Penn

Lørdag aften valgte Scarlett Johansson og Sean Penn at vise sig offentligt hånd i hånd ved en middag i Det Hvide Hus i Washington. (AP-fotos: Dave Allocca/Alex Brandon - billedmanipulation: Magnus Bjerg)
Lørdag aften valgte Scarlett Johansson og Sean Penn at vise sig offentligt hånd i hånd ved en middag i Det Hvide Hus i Washington. (AP-fotos: Dave Allocca/Alex Brandon - billedmanipulation: Magnus Bjerg)

De to Hollywoodskuespillere Scarlett Johansson og Sean Penn afviser stadig at være et par. Alligevel forlod de lørdag nat en middag i Washington hånd i hånd, skriver The Sun.

For få måneder siden udsendte både 27-årige Scarlett og 50-årige Penn en pressemeddelelse, der dementerede de vedholdende rygter om en romance.

Sean Penn blev skilt fra sin daværende kone, Robin Wright Penn, i 2008 efter 14 års ægteskab. Samme år giftede Scarlett Johansson sig med skuespillerkollegaen Ryan Reynolds.

Men allerede to år senere, i december 2010, offentliggjorde parret, at de gik fra hinanden.

Siden har alverdens medier gentagne gange udråbt Johansson og Penn til Hollywoods nye hotte par. De to skuespillere skulle angiveligt have nydt flere romantiske middage sammen og også været en tur i Mexico med et privatfly.

Parret ser nu ud til at droppe de ihærdige bestræbelser på at holde en eventuel flirt hemmelig. Lørdag aften valgte Scarlett Johansson og Sean Penn i hvert fald at vise sig offentligt hånd i hånd ved den årlige middag for korrespondenter i Det Hvide Hus i Washington.

Traditionen tro var arrangementet velbesøgt af en lang perlerække af Hollywoodstjerner, som festede til den lyse morgen. Også Johansson og Penn, som altså forlod Det Hvide Hus hånd i hånd.

Scarlett var klædt i en sexet hudfarvet kreation og tårnhøje stiletter, der fremhævede hendes nyfarvede rødlige lokker. Sean Penn, som tidligere har været kæreste med Madonna, så anderledes afslappet ud iklædt hvid skjorte og et tyndt sort slips.

Scarlett har tidligere været sat i romantisk forbindelse med skuespillerne Benicio del Toro, Josh Hartnett og Jared Leto samt popstjernen Justin Timberlake.

0 kommentarer
Vis kommentarer