Cage beskyldes for børnemishandling

En nabo beskylder skuespilleren Nicolas Cage for at have kastet sin fem-årige søn til jorden i en kæmpebrandert

Her er billedet som politiet i New Orleans offentliggjorde efter hans anholdelse den 15. april, hvor han blev sigtet for vold og gadeuorden. Nu beskyldes han også for børnemishandling.(Foto: AP)
Her er billedet som politiet i New Orleans offentliggjorde efter hans anholdelse den 15. april, hvor han blev sigtet for vold og gadeuorden. Nu beskyldes han også for børnemishandling.(Foto: AP)

En kriminalbetjent blev tilkaldt til Nicolas Cages hus i New Orleans om aftenen på den samme dag, hvor han tidligt om morgenen var blevet anholdt af politiet og sigtet for vold og gadeuorden og efterfølgende løsladt igen. Et vidne havde nemlig ringet til politiet og sagt, at Nicolas Cage i beruset tilstand havde kastet sin kun fem-årige søn Kal-el til jorden, mens han var i fuld gang med et voldsomt skænderi med sin kone Alice.

Ifølge politirapporter fra politiet i New Orleans fortalte Cages kone Alice til politiet, at hun havde haft et skænderi med sin mand om aftenen den 15. april på grund af hans voldsomme fuldskab. Det fandt sted, mens de var på vej til at hente deres fem-årige søn, der blev passet af nogle venner.

Sønnen fik hudafskrabning på knæet
Alice fortalte politiet, at hun fortsatte skænderiet med Nicolas Cage, da de ankom til deres hjem efter at have hentet sønnen Kal-el. Hun forklarede, at Nicolas Cage pludselig faldt, mens han holdt sin søn i hånden. Og i faldet kom han til at ramme sin søn, der også røg til jorden og fik en mindre hudafskrabning på knæet.

En historie, der står i stærk kontrast til forklaringen fra vidnet, der ringede til politiet og fortalte, at Nicolas Cage med sin hånd havde slynget sin søn i jorden.

Kriminalbetjenten, der blev sendt ud til familien Cage, ønskede at afhøre familien Cages søn, men det fik han ikke lov til af hustruen Alice. Betjenten beskrev Nicolas Cage som hysterisk og irrationel, mens han blev afhørt om episoden.1 af 3 Nicolas Cage bærer her sin lille søn Kal-el på sin arm, mens han er til en velgørenhedsfest i Rumænien sammen med sin kon Alice Kim.l(Foto: AP)
2 af 3 Nicolas Cage ses her sammen med sin kone Alice. (Foto: AP)
3 af 3 Her er billedet som politiet i New Orleans offentliggjorde efter hans anholdelse den 15. april, hvor han blev sigtet for vold og gadeuorden. Nu beskyldes han også for børnemishandling.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer