Sexede Kim viser kroppen frem

Brystbomben Kim Kardashian er på forsiden af Cosmopolitan - se en hel række nye sexede billeder af Kardashian her

Kim Kardashian pryder forsiden af magasinet Cosmopolitan i maj-udgaven.(Foto: Cosmopolitan)
Kim Kardashian pryder forsiden af magasinet Cosmopolitan i maj-udgaven.(Foto: Cosmopolitan)

I maj-udgaven af det britiske magasin 'Cosmopolitan' pryder den amerikanske brystbombe Kim Kardashian hele forsiden. Maj-nummeret er et temanummer med fokus på kroppen, der meget sigende har fået titlen 'The Body Issue'. Så det er lidt af en scoop, at 'Cosmopolitan' har fået kvinden med verdens mest kendte krop på forsiden, hvor hun smilende præsenterer en sexet gul bikini.

I interviewet med 'Cosmopolitan' fortæller Kim Kardashian blandt andet om hendes holdning til diverse kropsformer, sin appelsinhud, sine spisevaner og kropsforskellene mellem sig selv og hendes to søstre Kourtney og Khloé.

SE DE NYE SEXEDE BILLEDER AF KIM KARDASHIAN HER

- Jeg har appelsinhud. Og hvad så!. Jeg har aldrig påstået, at jeg er perfekt. Det er jo sindssygt, hvis nogen tror, at man er fejlfri, bare fordi at man er i mediernes søgelys hele tiden, siger Kim Kardashian til Cosmopolitan og tilføjer:

- Nogen gange skejer jeg lidt ud med lidt søde sager, og det har jeg det faktisk godt med. Det var det hele værd. Så kigger jeg lidt på et lille stykke appelsinhud på min krop og tænker. Det kan jeg godt leve med, når jeg samtidigt kan nyde lækre kager og is.

Kim Kardashian uddyber lidt om sine spisevaner:

- Hvis jeg skulle være på diæt hele mit liv, ville jeg have det forfærdeligt. Jeg elsker at spise. Hvis man ikke har ret til at nyde livet, hvad er så meningen med det. Jeg er ikke interesseret i at udøve tortur mod mig selv. Jeg elsker blandt andet is og frossen yougurt.

Kim Kardashian filosoferer også lidt omkring folks holdninger til hendes kurvede figur:

- Jeg ser ofte fuldstændigt latterlige historier om min numse i medierne, f.eks. at den skulle være forsikret. Jeg får bare lyst til at sige: Hey, tag Jer lige sammen. Alle har en numse. Det er altså ikke noget usædvanligt, siger Kardashian og tilføjer:

- Men selvfølgelig er det også flatterende, at folk holder af min krop. Jeg har altid selv holdt meget af mit kurvede look. Det gjorde jeg også som ung pige, hvor alle mine venner kommenterede min bagdel: Åh Gud. Din numse er så stor.

- Og jeg svarede bare: Ja, det ved jeg godt, og jeg elsker den.

1 af 2 Kim Kardashian har nok verdens mest berømte krop. Men hun nyder livet med både is og kager og er ligeglad med, at hun har lidt appelsinhud på lårene.(Foto: AP)
2 af 2 Kim Kardashian pryder forsiden af magasinet Cosmopolitan i maj-udgaven.(Foto: Cosmopolitan)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere