Zeta-Jones taler ud om sin depression

Skønne Catherine Zeta-Jones filmer igen efter sin indlæggelse, og hun taler nu åbent om sin depression.

Catherine Zeta-Jones går her amok på en fotograf, der blev lidt for nærgående, da hun spise med Michael Douglas i London.(Foto: PA)
Catherine Zeta-Jones går her amok på en fotograf, der blev lidt for nærgående, da hun spise med Michael Douglas i London.(Foto: PA)

Der er ingen grund til at lide i stilhed, mener Hollywood-stjernen Catherine Zeta-Jones, der nu har valgt at tale åbent om sin depression, skriver The Sun.uk.

Tidligere på måneden blev hun indlagt fem dage med en depression på et psykiatrisk hospital i Connecticut.

Depressionen er udløst af stress efter den lange kamp mod manden, Michael Douglas', kræftsygdom.

- Der er ingen grund til at lide i stilhed. Denne sygdom rammer millioner af mennesker og jeg er en af dem, siger Catherine Zeta-Jones til avisen.

- Hvis jeg kan få andre, der lider af en stressrelateret depression til at søge hjælp, har det været det hele værd at stå frem. Der er ingen skam i at søge hjælp, siger hun.

Onsdag var Zeta-Jones tilbage og filmede for første gang siden indlæggelsen i Louisiana med Uma Thurman og Dennis Quaid.

1 af 2 Catherine Zeta-Jones med sin elskede mand Michael Douglas, som hun passede og pjejede under hans kræftsygdom. (Foto: AP)
2 af 2 Catherine Zeta-Jones går her amok på en fotograf, der blev lidt for nærgående, da hun spise med Michael Douglas i London.(Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!