Hun distraherer Ronaldo

Den russiske supermodel Irina Shayk kan være Portugals største forhindring på vejen mod VM-guld. Kaptajn Ronaldo skal nemlig være forelsket

Man kan ikke fortænke Ronaldo i at miste fokus, når man ser Irina Shayk - forfra og bagfra og med og uden alt for meget tøj. (Foto: AP)
Man kan ikke fortænke Ronaldo i at miste fokus, når man ser Irina Shayk - forfra og bagfra og med og uden alt for meget tøj. (Foto: AP)

Der er bekymring for Cristiano Ronaldo forud for Portugals første kamp ved dette VM tirsdag aften.

Det er ikke, fordi han er plaget af skader, eller fordi det kniber med formen. Det er derimod den portugisiske anførers fokus, som folk frygter.

Pigeglade Ronaldo skal nemlig have fundet sig en ny skønhed. Denne gang er det den 24-årige, russiske Armani-model Irina Shayk.

Ronaldo er selv i stalden hos den italienske modegigant, men historien bringer ikke noget om, om det er der, det nybagte kærestepar har mødt hinanden.

- De har set hinanden i et stykke tid, siger en kilde til New York Post.

Den portugisiske fodboldstjerne har tidligere været sammen med den spanske topmodel Nereida Gallardo samt hendes italienske kollega Letizia Filippi.

Sidste sommer blev han linket sammen med Paris Hilton.

1 af 2 Ronaldo har fået øje på en ny pige. (Foto: AP)
2 af 2 Man kan ikke fortænke Ronaldo i at miste fokus, når man ser Irina Shayk - forfra og bagfra og med og uden alt for meget tøj. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer