Bader nøgen i chili

Den cubanske sangstjerne Vida Guerra smider tøjet for dyreværnsorganisationen PETA - se den sexede og krydrede video her

Den cubanske sangerinde, model og skuespiller bader her splitternøgen i chili.('Foto: PETA/Stella Pictures)
Den cubanske sangerinde, model og skuespiller bader her splitternøgen i chili.('Foto: PETA/Stella Pictures)

Den røde chili forbinder man normalt med et meget stærkt krydderi, som man bruger til at peppe sin mad op med. Men man kan åbenbart også tage nøgenbad i chili. Det beviser den cubanske model, skuespillerinde og sangstjerne Vida Guerra, der til fordel for dyreværnsorganisationen PETA netop har smidt tøjet og badet fuldstændig nøgen i en stor bunke chili.

Se den sexede og krydrede video, hvor Vida bader splitternøgen i chili her

Den sexede cubaner, der flere gange har ladet sig fotografere nøgen, stiller op til en fotoserie og en video til fordel for PETA's nye kampagne 'Spice Up Your Life'(kom lidt mere krydderi i dit liv).

- Jeg ønsker, at alle mine fans skal gå til PETAs hjemmeside og få mer information om PETA.. Det er noget, som alle der har et hjerte, vil synes om. Hvis vi allesammen forandrer, hvordan vi tænker, kan vi forandre verden, siger Vida Guerra i kampagnen.

Man kan med rette sige, at Vida Guerra er en vaskeægte krydder-sild. I 2010 poserede hun i en bikini lavet af chili, da hun delte vegetar chilipølser ud for organisationen PETA.

1 af 3 Chili er super stærkt at få i munden. Men det er altså også super stærkt, at Vida bader nøgen i chili.(Foto: PETA/Stella Pictures)
2 af 3 Modellen og sangerinden Vida Guerra optræder her i en bikini lavet af chili, mens hun deler vegetar chili pølser ud.(Foto: AP)
3 af 3 Den cubanske sangerinde, model og skuespiller bader her splitternøgen i chili.('Foto: PETA/Stella Pictures)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen