Gwen Stefani: Hårdt at være gift.

I et nyt interview fortæller Gwen Stefani, at livet som hustru ikke altid er rosenrødt.

- Det har været en hård rejse, siger Gwen Stefani om sit ægteskab (Foto: AP).
- Det har været en hård rejse, siger Gwen Stefani om sit ægteskab (Foto: AP).

I næste måned kan Elle-læsere over hele verden nyde synet af Gwen Stefani, når hun pryder forsiden af den engelske udgave af magasinet.

I et interview inde i bladet afslører den tidligere No Doubt-sangerinde, at forholdet til ægtemanden Gavin Rossdale ikke altid har været en dans på roser.

- Det har været en hård rejse. Men jeg har været sammen med Gavin i 14 år og gift i ni, og det er jeg meget stolt over. Jeg synes, det i sig selv er en stor bedrift, siger hun.

Datter fra tidligere forhold
Et af de største bump på vejen opstod, da en faderskabstest i 2004 afgjorde, at Gavin Rossdale via et tidligere forhold var far til en datter. Sammen har 41-årige Gwen Stefani og hendes mand to børn på tre og fem.

På trods af problemerne lægger Stefani stadig en ære i at gøre noget ud af sig selv i forhold til ægtefællen, der også er rockmusiker.

- Jeg elsker at gøre mig lækker for Gavin. Jeg bruger make-up hver dag, og jeg føler mig ikke frisk, før jeg har det på. Men så snart den sidder der, er jeg klar, siger hun til Elle.

Men hvis rock-sangerinden, der også står bag sin egen tøjkollektion, selv skulle vælge, ville hun ikke have travlt med at komme op og få lagt krigsmalingen.

- Jeg tænker på mig selv som værende rigtig doven. Den ideelle dag for mig ville være, hvis jeg ikke skulle stå ud af sengen. Heldigvis kan ingen tvinge mig til at gøre noget som helst, med mindre jeg brænder for det, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer