Så fik Sutherland senior også en stjerne

Skuespilleren Donald Sutherland har fået en stjerne på Walk of Fame i Hollywood - ved siden af sin søns

Yes, stjernen er hjemme. (Foto: AP)
Yes, stjernen er hjemme. (Foto: AP)

I en alder af 75-år blev den canadiske skuespiller Donald Sutherland onsdag hædret med en stjerne på den berømte Walk of Fame på Hollywood Boulevard, hvor 2430 berømtheder har en mindestjerne i fortovet.

Donald Sutherland fik sit afgørende gennembrud på filmlærredet i 1970, da han spillede rollen som kirurgen Hawkeye Pierce i filmudgaven af krigssatiren 'MASH'. Siden har han spillet med i film som 'Klute', 'Rødt Chok' og 'JFK'.

Ved afsløringen af stjernen spøgte Donald Sutherland med, at den var bedre end en gravsten.

- Dette mindesmærke kan jeg faktisk komme og besøge. Nej, jeg kunne få et stol og sidde her med en spand og en moppe og holde den ren, mens jeg sikrer mig, at ingen træder på den, sagde han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Stolt af farmand
Donald Sutherlands stjerne er placeret ved siden af den hans søn, Kiefer, allerede er hædret med. Kiefer Sutherland arbejder i øjeblikket i New York, men sendte en hilsen til sin far.

- Jeg ville gerne have været der bare for at fortælle dig, hvor stolt jeg er over, at du er min far, og hvor meget mere stolt jeg er over at være din søn, skrev Kiefer Sutherland i sin hilsen, der blev læst op af skuespilleren Colin Farrell.

- Jeg savner dig virkelig meget, tilføjede den 44-årige skuespiller.

Trods sin alder er Donald Sutherland langt fra gået på pension. I denne uge har filmen 'The Mechanic' premiere, mens 'The eagle' har planlagt premiere den 11. februar.

1 af 2 Selvom Donald Sutherland fik sit store filmgennembrud i 1970, måtte han vente mange år på sin stjerne på Walk of Fame. (Foto: AP)
2 af 2 Yes, stjernen er hjemme. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere