Aaron Carter på spirituel afvænning

Den 23-årige sanger Aaron Carter er tjekket ind på en klinik med følelsesmæssige og spirituelle problemer

Han nød godt af storebror Nick Carters succes med boybandet Backstreet Boys og udgav selv sit første album, da han var blot 10 år gammel.

Siden er det blevet til tre album fra Aaron Carter, senest i 2002, men derefter er det ikke meget, verden har set til det unge sangtalent.

Nu vil 23-årige Carter tilbage på den musikalske scene, men inden det bliver aktuelt, har han søgt behandling for en række følelsesmæssige problemer. Det bekræfter det unge idols manager Johnny Wright overfor E! Online.

LÆS OGSÅ: Barnestjerne anholdt med stoffer

- For nogle måneder siden opsøgte Aaron mig for at få hjælp til at genstarte sin karriere. Han har været i Orlando for at arbejde på et nyt album og gøre sit liveshow helt perfekt, siger Wright og fortsætter:

- Aaron forstår udfordringerne og det hårde arbejde, som det vil kræve at få ham tilbage på toppen, og han har bedt om at få noget tid til at hele nogle følelsesmæssige problemer, som han har døjet med.

Vær ikke bange for dig selv
Aaron Carter, der derfor tjekkede ind på en afvænningsklinik i Californien i starten af januar, gav også selv udtryk for sine problemer på Twitter tidligere på måneden.

- Livet har sine op- og nedture. Du kan kun leve og lære. Mist aldrig troen, og bliv ved med at tro på dig selv. Det lærer jeg at gøre hver dag, skrev Aaron Carter og tilføjede senere:

- Det vigtigste i livet er ikke at være bange for at være menneskelig.

Ifølge manager Johnny Wright føler Aaron Carter, at afvænningsklinikken hjælper ham med den rådgivning og renselse, han har brug for forud for sin kommende musikalske rejse.

- Han beder alle om at have ham i deres aftenbøn, og beder om respekt for sit privatliv i denne tid, siger Wright til E! Online.

Efter planen skal Aaron Carters nye album udkomme i løbet af 2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer