Celine Dion i tvillinge-depression

Sangerinden Celine Dion afslører i et nyt interview, at det ikke var ren lykke, da hun i oktober fødte tvillinger

Sangfuglen Celine Dion og manden Rene Angelil fik 23. oktober tvillinger. Fødslen skete på St. Mary's Medical Center i Florida. (Foto: AP)
Sangfuglen Celine Dion og manden Rene Angelil fik 23. oktober tvillinger. Fødslen skete på St. Mary's Medical Center i Florida. (Foto: AP)

Store dele af Danmark venter i disse dage på, at kronprinsesse Mary føder tvillinger. Men at det ikke altid er lige let med to guldklumper, kan Celine Dion skrive under på.

I oktober fødte sangerinden, der tidligere har lavet en version af Tim Christensens 'Right next to the right one', tvillingerne Eddy og Nelson.

Men det var ikke lykke der bredte sig i sangerindens sind umiddelbart efter.

- Jeg var helt ved siden af mig selv de første dage, jeg kom hjem. Jeg havde ingen appetit, og det irriterede mig. Min mor havde også bemærket mit manglende livsmod, men hun sagde til mig, at det var helt normalt, siger Celine Dion.

Det kom meget bag på hende, fordi hun i forvejen havde sønnen Rene-Charles med manden Rene Angelil.

LÆS OGSÅ:Verdensstjerner med tvillinger

Comeback til marts
- I det ene øjeblik oplevede jeg en enorm lykke. Men to sekunder efter sad jeg og græd uden grund.

Hun fik dog stor støtte af moren Therese og søsteren Linda.

I dag ser hun igen lysere på tingene, for selvom tvillingerne kun er få måneder gamle, så forventer hun at være tilbage på scenen i marts.

- Jeg tager tingene fra dag til dag. Og under alle omstændigheder, så er det vaskeligt f.eks. at amme, hvis man er stresset.

0 kommentarer
Vis kommentarer