Jacksons børn så far dø

To af Michael Jacksons børn så, hvordan læge Conrad Murray forsøgte at genoplive 'Kongen af Pop'

Michael Jacksons tidligere livlæge, Conrad Murray, føres her ind i Los Angeles Superior Court. Her skal dommeren afgøre, om der skal indledes en drabssag mod ham. (Foto: AP)
Michael Jacksons tidligere livlæge, Conrad Murray, føres her ind i Los Angeles Superior Court. Her skal dommeren afgøre, om der skal indledes en drabssag mod ham. (Foto: AP)

De indledende høringer er startet i USA mod Michael Jacksons læge Conrad Murray. De skal kaste lys over, om der skal føres en drabssag mod lægen.

Her var Faheem Muhammed, der var livvagt for 'Kongen af Pop', indkaldt for at vidne og fortælle, hvad der egentlig skete 25. juni 2009, hvor Michael Jackson afgik ved døden.

- Conrad Murrey gik i panik, da han forsøgte at genoplive Jackson. Både Prince og Paris (to af Michael Jacksons tre børn, red.) var tilstede i rummet, og Paris lå på gulvet og græd, sagde Faheem Muhammed i Los Angeles Superior Court.

Sidenhen fulgte livvagten børnene ud, så de ikke skulle se deres afdøde far i sengen.

LÆS OGSÅ:Jacksons læge fjernede beviser

800.000 om måneden
Selv nægter 57-årige Conrad Murreay sig skyldig. Han var ansat til at holde Michael Jackson i form op til sin comeback tour 'This is it', og det tog han sig godt betalt for.

Således kunne han hver måned indkassere en check på 150.000 dollar - eller hvad der med daværende kurs, svarede til 770.000 kroner.

Lægen har dog indrømmet, at han gav Jackson indsprøjtninger med propofol, så han kunne sove om natten. Men det var ikke nok til at tage livet af Jackson, hævder han.

Det er nu op til dommer Michael Pastor i Los Angeles Superior Court og afgøre, om der skal indledes en retssag mod Murray.

1 af 2 Det var dette stof, som læge Conrad Murrey gav Michael Jackson for at berolige ham. Ifølge Wikipedia er propofol et hurtigt- og korttidsvirkende intravenøst lægemiddel, der anvendes til universel anæstesi (narkose) under kirurgiske indgreb og til sedering af respiratorpatienter på intensivafdelinger. (Foto: AP)
2 af 2 Michael Jacksons tidligere livlæge, Conrad Murray, føres her ind i Los Angeles Superior Court. Her skal dommeren afgøre, om der skal indledes en drabssag mod ham. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer