Aguilera: Jeg elsker min krop

Vilddyr: Popstjernen Christina Aguilera er rigtig fræk i sin debut som skuespiller i filmen 'Burlesque'

- Jeg er heldigvis ikke bange for udfordringer, og jeg elsker at flytte grænser, siger popstjernen Christina Aguilera, der nu debuterer som skuespiller i filmen 'Burlesque'. (Foto: Photoshot)
- Jeg er heldigvis ikke bange for udfordringer, og jeg elsker at flytte grænser, siger popstjernen Christina Aguilera, der nu debuterer som skuespiller i filmen 'Burlesque'. (Foto: Photoshot)

CANCÚN (Ekstra Bladet): - Jeg synes, at ligegyldig hvilken kropsform man har, er det vigtigt, at man lærer at acceptere sin krop. Kvindekroppen er noget af det smukkeste, der findes.

- Jeg ville ønske, at kvinder ville begynde at være mere stolte af deres egne kroppe i stedet for at kritisere andre kvinder, der er stolte af deres kroppe.

Nogle meget sigende citater fra den 30-årige verdensstjerne Christina Aguilera, som Ekstra Bladet møder på det fashionable Hotel Ritz Carlton i Cancún i Mexico.

Christina er klædt i en beigefarvet kjole, der fremhæver hendes flotte barm. Hun går med hovedet højt hævet og vrikkende hofter, og da hun sætter sig ned, dufter hun af eksotisk parfume, der sammen med de rødmalede læber og den lettere hæse stemme signalerer kvinde med stort K.

LÆS OGSÅ: Christina viste bryst på tv

Fik hjælp af Cher
- Jeg elsker min egen krop. Jeg føler mig virkelig godt tilpas i min egen krop. Og så kan jeg nogle gange opføre mig som et vildt dyr. Alle disse sider af mig selv måtte jeg dæmpe lidt ned i rollen som Ali, fortæller Aguilera om sit arbejde med 'Burlesque'.

Filmen handler om provinspigen Ali, der kommer ind med firetoget til Los Angeles for at søge lykken. 'Burlesque', der har premiere i de danske biografer juledag, har bl.a. Cher på rollelisten.

- Det er jo din debut som filmskuespiller. Hvordan var det at spille over for en legende som Cher?

- Det var lidt afskrækkende. Jeg har jo både set op til Cher som sangerinde og som skuespiller. Men jeg er heldigvis ikke bange for udfordringer, og jeg elsker at flytte grænser. Og Cher hjalp mig virkelig meget med rollen, siger Aguilera.

LÆS OGSÅ: Burlesque-bomber på den røde løber

Akavet at kysse
I filmen får Ali et lidenskabeligt forhold til en bartender spillet af Cam Gigandet.

- Det var meget akavet for mig at skulle kysse med Cam de første par gange. Og det var også grænseoverskridende at indspille de intime, erotiske scener, hvor vi er halvnøgne. Men jeg glemte alt, når kameraerne rullede.

- Hvordan kan du egentlig klare at indspille plader, lave koncerter og nu også medvirke i en film - samtidig med at du skal være mor?

- Jeg får hjælp af en virkelig god og kærlig barnepige, der har kendt min toårige søn Max, siden han blev født. Og når jeg er på job, sørger jeg altid for, at der kommer andre familiemedlemmer for at være sammen med ham, siger Aguilera.

LÆS OGSÅ: Aguilera elsker at lege med piger

En glad lille dreng
- Max er en lille glad dreng. Jeg elsker at lege med ham. Han er mit livs største prioritet, så jeg sørger altid for, at han er i gode hænder.

- Hvad er vigtigst i dit liv. Rollen som mor eller rollen som musiker?

- Jeg har brug for begge roller i mit liv for at føle mig fuldendt. Men det er vigtigt for mig, at jeg sætter meget tid af til at være mor. Jeg ønsker hele tiden at blive en bedre mor.

- Men som arbejdende mor mener jeg også, at jeg er et godt eksempel for min søn. Det kan være med til at hjælpe ham til at selv at sætte sig nogle mål her i livet - samt inspirere ham til at finde sine egne passioner.

Hader at gøre rent
Christina Aguilera afslører, at hun hader at gøre rent i huset, men at hun er vild med at organisere de praktiske ting.

- I min fritid elsker jeg at tage boblebad eller få massage. Og så er jeg i øvrigt helt vild med at lave scrapbøger og skrive dagbog. Jeg skriver alt ned i min dagbog. Mine følelser, poesi, digte og ganske almindelige hverdagsting, siger Christina, der er kendt for at være skeje helt vildt ud med sin påklædning til koncerter eller på den røde løber. Men privat er det helt anderledes.

- Lige så snart jeg er hjemme, smider jeg de højhælede stiletter og trækker i et par jeans og en T-shirt. Jeg fjerner også min makeup, bortset fra min røde læbestift. Mine røbe læber er en vigtig del af mit image, siger Aguilera og laver trutmund.

LÆS OGSÅ: Christina Aguilera i ny fræk video

1 af 2 I 'Burlesque' spiller Christina Aguilera provinspigen Ali, der får job på natklubben The Burlesque Lounge. (Foto: Sony Pictures)
2 af 2 - Jeg er heldigvis ikke bange for udfordringer, og jeg elsker at flytte grænser, siger popstjernen Christina Aguilera, der nu debuterer som skuespiller i filmen 'Burlesque'. (Foto: Photoshot)
0 kommentarer
Vis kommentarer