Skuespiller blev slået og kaldt luder

Harry Potter-skuespillerinden Afshan Azad blev mishandlet af sin far og sin bror, fordi hun datede en mand, der ikke var muslim

Den smukke 22-årige Afshan Ashad, der er kendt fra Harry Potter-filmene, blev slået af sin bror og kaldt en luder.(Foto: twitter)
Den smukke 22-årige Afshan Ashad, der er kendt fra Harry Potter-filmene, blev slået af sin bror og kaldt en luder.(Foto: twitter)

Disse påstande blev i går læst op i retten i Manchester og stammer fra en poltiafhøring af den 22-årige skuespillerinde Afshan Ashad fra tidligere i år. Hun har siden 2005 haft succes i rollen som Harry Potters klassekammerat Padma Patil i fire af Harry Potter-filmene.

Men privat har hun ikke altid haft det lige let. I juli måned i år blev hun angrebet af sin far og sin bror i hjemmet i Manchester. Faren blev efterfølgende sigtet for at have truet med at slå sin datter ihjel. Og hendes 28-årige storebror blev sigtet for drabstrusler og overfald mod søsteren, skrev Daily Telegraph dengang.

Grunden til de voldsomme udfald mod den unge kvinde skyldes, at hun datede en en mand, der ikke var muslim, men derimod hindu. I retten i Manchester kom det også frem, at hendes muslimske far og bror havde kaldt hende for en luder.

Flygtede fra sit hjem
Efter truslerne og de voldelige overgreb flygtede Afshan Ashad fra hjemmet og rapporterede om overgrebene til politiet. Hun frygtede nemlig, at hun vil blive taget med til Bangladesh for at blive tvangsgift.

Den unge Afshan ønskede dog ikke, at der skulle føres en retssag mod hendes far og bror, fordi hun mente, at det ville bringe hende i alvorlig fare. Afshan Azad nægtede således også at møde op i retten i Manchester i går, selv om hun var blevet stærkt presset til at gøre det af anklagemyndigheden.

Både faren og broren blev igår frikendt for påstanden om drabstrusler. Faren blev dog af dommeren pålagt at holde sit hjem fredfyldt i de næste 12 måneder.

Skuespillerens storebror skal møde i retten igen den 21. januar. Han har nemlig i et tidligere forhør indrømmet, at han fysisk har angrebet sin kendte lillesøster. Og han riskerer stadig at få en fængselsstraf.

1 af 2 Afsahn Ashad ses neders i højre hjørne lige ved siden af Daniel Radcliffe under optagelserne til Harry Potter, mens de bliver instrueret af filminstruktøren David Yates.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Den smukke 22-årige Afshan Ashad, der er kendt fra Harry Potter-filmene, blev slået af sin bror og kaldt en luder.(Foto: twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen