'Far til Fire' solgt til Kina

'Far til fire – på hjemmebane', den forrige film i serien om far og de fire unger, er blevet solgt til Kinas største statslige tv-udbyder, der sender til mere end en milliard mennesker.

Lille Per snakker med onkel Anders i en scene fra 'Far til fire - på hjemmebane', der nu er solgt til visning på kinesisk tv.(Foto: Asa Film Productions)
Lille Per snakker med onkel Anders i en scene fra 'Far til fire - på hjemmebane', der nu er solgt til visning på kinesisk tv.(Foto: Asa Film Productions)

Spillefilmen 'Far til fire – på hjemmebane' er netop blevet solgt til Kinas største tv-station CCTV, der kan ses af mere end en milliard mennesker. Det forventes, at det kinesiske publikum får filmen at se i foråret 2011.

Filmen, der er den tredje film i den nyere serie om Far til fire, er også solgt til tysk og fransk tv. 25 lande har nu købt en eller flere af de fire film i den nyere serie, oplyser producenten ASA Film Productions.

Herhjemme blev 'Far til fire – på hjemmebane' set af knapt 400.000 i biograferne, da den havde premiere i 2008, og i år blev serien fulgt op af 'Far til fire – på japansk', der med 430.000 solgte billetter er årets mest sete danske film i biograferne. De to film har begge modtaget biografernes Svend Pris for mest populære danske børnefilm.

I 2011 bliver der gensyn med den folkekære familie i 'Far til fire – tilbage til naturen', der får premiere op til skolernes efterårsferie.Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen