Kate Moss splitternøgen med selvbruner

Den 39-årige supermodel Kate Moss er kendt for sin mælkehvide britiske hud - nu springer hun ud i en reklame for selvbruner-firmaet St. Tropez

Kate Moss optræder fuldstændig nøgen i en nye reklame-kampagne for selvbruner-firmaet 'St. Tropez'.(Foto: St. Tropez)
Kate Moss optræder fuldstændig nøgen i en nye reklame-kampagne for selvbruner-firmaet 'St. Tropez'.(Foto: St. Tropez)

Hvis der er nogen, man forbinder med kridhvid hud, natklubber og regnvejrsdage i London. Så er det supermodellen Kate Moss. Men nu springer den 39-årige Kate Moss, der er kendt for sin mælkehvide hud, ud i en reklame for selvbruner-firmaet St. Tropez. Og hun gør det oven i købet splitternøgen.

 

Se også: Kate Moss smider tøjet i PlayboySe også: Rihanna og Kate Moss kæler i ny foto-serieSe også: Kate Moss er smukkere end nogensinde førSe også: Naomi og Kate nøgne sammenSe også: Kate Moss poserer topløs

Kate Moss, der har været gift med rockmusikeren Jamie Hince siden 2010, har dog tit boltret sig på diverse lystyachts i Middelhavet eller i Caribien, hvor hun ind i mellem selvfølgelig har fået naturlig sol.

Den 39-årige model afslører dog, at hun har brugt selvbruner, siden hun var i begyndelsen af 20' erne.

- Jeg har brugt selvbruner af mærket St. Tropez, siden firmaet startede. Første gang var for ca. 15 år siden, da jeg skulle til Ibiza, hvor jeg ikke ønskede at være den eneste kridhvide kvinde på stranden, fortæller Kate Moss, der gennem sin karrierre har været på mere end 300 forsider i diverse magasiner. I 2007 kom hun på 2. pladsen på bladet Forbes liste over de 15 rigeste supermodeller, fordi hun det år havde tjent ca. 50 millioner kroner.

1 af 5 
2 af 5 Her får Kate Moss lagt make-up, før hun skal posere i foto-serien for selvbruner-firmaet St. Tropez.(Foto: St. Tropez)
3 af 5 Kate Moss ligger her udstrakt på gulvet i forbindelse med foto-optagelserne.(foto: St. Tropez)
4 af 5 Kate Moss har fået jobbet som 'det nye ansigt' for selvbruner-firmaet St. Tropez.(Foto: St. Tropez)
5 af 5 Kate Moss optræder fuldstændig nøgen i en nye reklame-kampagne for selvbruner-firmaet 'St. Tropez'.(Foto: St. Tropez)
0 kommentarer
Vis kommentarer