På eksklusivt besøg i Mythbusters-land

De to Mythbusters-værksteder i San Francisco er lukket land for nysgerrige fans. Ekstra Bladet fik en sjælden mulighed for at komme med bag kulissen. Se med her

Kari Byron arbejder fem dage om ugen fra klokken 08.00 til 18.00 midt i det velorganiserede rod i Mythbusters-værkstedet M7 i San Francisco.
Kari Byron arbejder fem dage om ugen fra klokken 08.00 til 18.00 midt i det velorganiserede rod i Mythbusters-værkstedet M7 i San Francisco.

San Francisco (Ekstra Bladet): Hos Mythbusters værner de nidkært om deres to værksteder M5 og M7, der ligger godt gemt af vejen i et industriområde i udkanten af San Francisco.

Adresserne på de to værksteder forsøger man at holde hemmeligt, men alligevel finder snedige fans ved nøje at gennemse de mange Mythbusters-afsnit for detaljer, der kan afsløre adresserne, fra tid til anden frem til de to værksteder.

Møder man op på adressen ved Jamie Hynemans M5-workshop, bliver man imidlertid mødt af et skilt med beskeden 'Kære Mythbusters-fans. Lad være med at ringe på døren. Vi har desværre ikke tid til at give rundvisninger eller autografer, da alt vores tid bruges på tv-optagelser'.

Hos M7, hvor Tory, Grant og Kari optager deres del af showet, bliver man mødt med et skilt med teksten 'Ingen adgang. Bliv væk'.

Ekstra Bladet blev som det eneste danske medie inviteret indenfor, da Mythbusters en sjælden gang åbnede dørene til begge værksteder og bød velkommen til en overflod af mærkværdige effekter og spændende anekdoter.

Se billeder fra besøget i vores store galleri HER

LÆS OGSÅ:Mythbusters tror på dansk raketsucces

LÆS OGSÅ:Grænsen går ved sexmyter

LÆS OGSÅ:Mythbusters er blevet for kendte

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen