Kelly Brooks teenage-kærlighed

En af verdens lækreste kvinder boltrer sig i vandet i Barbados med en 14 år yngre dreng

Tidligere på måneden kom det frem, at den meget eftertragtede model og skuespiller 30-årige Kelly Brook og kæresten, rugbyspilleren Danny Cipriani, var gået fra hinanden. Men den mørkhårede godte har i hvert fald ikke savnet herrebekendtskab den sidste måneds tid.

Ungt kød
Kort efter bruddet blev hun nemlig set på en date med den 31 år gamle Matthew Morrison, der spiller underviseren Will Schuester i den populære tv-serie Glee. Sidenhen er den 31-årige skuespiller dog blevet skiftet ud med en noget yngre model. På en ferie i Barbados er Kelly Brook, der netop er blevet kåret til at være en af verdens lækreste kvinder, nemlig blevet set sammen med den blot 16 år gamle Sam Watson, der er søn af en af Kelly Brooks millionærvenner, Eric Watson, skriver norske Se og Hør.

Kysset og krammet
Ifølge The Sun er parret blevet set kysse og kramme, men en ven siger til avisen, at der ikke er andet end et tæt venskab mellem den sexede model og den unge purk.

- Han kan slet ikke forstå, at han bruger hver dag herude sammen med hende. Alle hans venner er så misundelige. Men sandheden er, at de er rigtig gode venner og intet andet end det, siger vennen til The Sun.

Se det, måske, nyforelskede par hér.

0 kommentarer
Vis kommentarer