Bag glamouren: Rynkede og senede SATC-stjerner

Der er langt fra de perfekte kvinder i 'Sex and the City'-universet til virkelighedens verden. Se, hvordan stjernerne tager sig ud uden centimeter tykke lag af makeup

Meget kan man kalde Kim Cattrall - bare ikke stram i betrækket. (Foto: Xposurephotos.com)
Meget kan man kalde Kim Cattrall - bare ikke stram i betrækket. (Foto: Xposurephotos.com)

Folkene bag tv-serien 'Sex and the City' er blevet enige om at malke succesen med foreløbig to film. Der er bare det problem, at skuespillerne ikke ligefrem bliver yngre eller mere spændstige.

I filmens verden er der dog ingen grænser for, hvor glamourøse Carrie og co. er.

Men det er ofte (det løse) skind, der bedrager. Lag på lag af filmsminke er blevet brugt til at glatte rynker og furer ud for, at de fire kvinder skal fremstå lækre, smækre og toptrimmede i det opskruede og overstylede filmunivers.

Alderen trykker
Og der skal alligevel noget til for at få Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda til at være de sexede og smukke kvinder, som de er i filmen. Det har sin helt naturlige årsag: De fire kvinder er nemlig ikke helt unge længere.

Sarah Jessica Parker, der spiller Carrie, er 45 år. Kim Cattrall, som lægger krop og ansigt til Samantha, er med sine 53 år den ældste. Kristin Davis, der er Charlotte, er 45 år. Den yngste af firkløveret er 44-årige Cynthia Nixon, som spiller Miranda.

Og at alderen kan trykke hos selv den største glamourstjerne, kan man se, når de bliver fanget af en kameralinse i et 'løssluppent' øjeblik.

Se, hvordan SATC-stjernerne ser ud som 'rigtige' og ganske almindelige mennesker i galleriet her.

0 kommentarer
Vis kommentarer