Victoria viser barm i Cannes

Den svenske brystbombe Victoria Silvstedt kommer aldrig til at vinde De Gyldne Palmer i Cannes - men hun er verdensmester i at tiltrække sig opmærksomhed

Victoria Silvstedt viser her på en båd i Antibes lidt uden for Cannes sine store solbrune fordele frem for paparazzifotograferne.(Foto: No Credit)
Victoria Silvstedt viser her på en båd i Antibes lidt uden for Cannes sine store solbrune fordele frem for paparazzifotograferne.(Foto: No Credit)

Under filmfestivalen i Cannes er der en enorm fokus fra pressen på superstjerner som Russell Crowe, Michael Douglas, Meg Ryan, Naomi Watts og mange andre, der er kendt for deres livslange præstationer på det store hvide lærred. Men kun små tyve kilometer fra filmbyen trækker den svenske brystbombe Victoria Silvsted lige så meget opmærksomhed - uden over hovedet at være med i en eneste film.

Den svenske brystbombe Victoria Silvstedt har imidlertid to gigantiske solbrune fordele, der altid har trukket opmærksomhed fra alverdens fotografer, og selv om den svenske blondine er blevet 35 år strutter hendes fordele stadig lystigt lige ud i luften - og det ser næsten ud, som om de slet ikke har lyst til at være indespærret i den knaldrøde bikini overdel.

1 af 3 Voila. Den svenske brystbombe Victoria Silvstedt ved lige nøjagtig, hvordan man skal tiltrække sig lidt opmærksomhed.(Foto: No Credit)
2 af 3 Victoria Silvstedt har stadig også en ganske pæn bagdel.(Foto: No Credit)
3 af 3 Victoria Silvstedt viser her på en båd i Antibes lidt uden for Cannes sine store solbrune fordele frem for paparazzifotograferne.(Foto: No Credit)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen