Susan K: Jeg tænder kun på unge mænd

Unge mænd er så lækre og glatte. Jeg er helt klart til kuvøseguf, siger Susan K, der lige har scoret den 14 år yngre Benjamin

Unge mænd er lækre og glatte. Og det er jeg heldigvis også selv, siger Susan K.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Unge mænd er lækre og glatte. Og det er jeg heldigvis også selv, siger Susan K.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Hvor skal man ellers lufte sin nye og meget unge kæreste hvis ikke til premieren på en film med en børnetitel: ’Alice i Eventyrland’.

Det var da også hvad den skandaleramte og voldsanklagede ’Paradise Hotel’-deltager Susan K gjorde forleden, og den kønne, 21-årige sheik, Benjamin Houlind, så slet ikke ud til at være ked af den virak, som hans 14 år ældre kæreste slæbte ham igennem.

– Jeg tænder kun på unge mænd. Faktisk er jeg helt klart til kuvøseguf. De er så lækre og glatte, og det er jeg heldigvis også selv endnu, griner den 35-årige model.

Samtidig får hun den tanke, at hun muligvis heller ikke selv mentalt lever op til dåbsattestens 35 år, og at det også nok er en forklaring på hangen til helt unge mænd.

Remee og Vinterberg
– Jeg ved godt, at jeg har talt om, at jeg skulle se at blive voksen, få en jævnaldrende mand og måske et barn, men de overvejelser er sat lidt på standby, erklærer Susan grinende.

– Det her sætter mig jo bare i samme klub som Remee og Thomas Vinterberg, tilføjer hun.

Benjamin og Susan har kendt hinanden i to uger og er vildt forelskede – så meget at de nødigt undværer hinanden en eneste nat.

I øvrigt er parret i samme branche – modelbranchen – og de har også hjemme i samme bookingbureau, så hvis nogen booker Susan K som gæstebartender, kan de samtidig booke Benjamin.

– I øjeblikket kan jeg ikke fortælle mere om, hvordan vi har mødt hinanden. Det er forbudt i forhold til mine kontrakter, forklarer hun.

Til gengæld har hun intet imod at fortælle, at hun ikke har tid til at kede sig, og at hun på alle planer har nok at rive i.

1 af 2 35-årige Susan K med sin unge, smukke hunk Benjamin.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Unge mænd er lækre og glatte. Og det er jeg heldigvis også selv, siger Susan K.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!