Store bryster og muskler i bikini

Simon Cowells eks-kæreste sangerinden Sinitta viste varerne frem under koncert i Belfast, mens Simon Cowell er ved at planlægge bryllup med sin nye kæreste Mezhgan Hussainy

Simon Cowells eks-kæreste sangerinden Sinitta præsenterer store muskler under koncert i Belfast.(Foto: Wenn)
Simon Cowells eks-kæreste sangerinden Sinitta præsenterer store muskler under koncert i Belfast.(Foto: Wenn)

Den 41-årige sangerinde Sinitta kan helt sikkert slå en proper næve. Hun har armmuskler som stål og mavemuskler som et vaskebræt. Og så har hun et par brune velformede bryster, der nærmest kæmpede mod hinanden for at få luft i den stramme gyldne bikini Sinitta bar under en koncert i Belfast i den forgangne weekend.

Simon Cowell er kendt som en benhård X Factor-dommer, men han har helt sikkert fået kamp til stregen i sit forhold til eks-kæresten Sinitta. Så måske er Simon Cowell ligefrem flygtet væk til den mere blide Mezhgan Hussaniny, som han meget snart skal giftes med.

Bryllupsceremonier i England og USA
Cowells 84-årige mor Julie ser meget gerne, at Simon bliver gift med Mezhgan i kirken St. Margarets i den lille by Rottingdean i East Sussex i England. Og der er ingen tvivl om, at Simon gerne vil glæde sin mor. Men han er også nødt til at holde en bryllupsceremony i Los Angeles for at glæde sin nye svigerfamilie.

1 af 3 Simon Cowells nye kæreste Mezhgan Hussainy er meget mere kvindelig og blød i sit udtryk.(Foto: Getty Images.)
2 af 3 Simon Cowell og Mezhgan skal meget snart giftes.(Foto: AP)
3 af 3 Simon Cowells eks-kæreste sangerinden Sinitta præsenterer store muskler under koncert i Belfast.(Foto: Wenn)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere