Rihanna så faresignaler før overfald

Det var ikke, fordi popstjernen ligefrem gik og ventede på at blive overfaldet af sin kæreste, men hun havde set tegn på, at det kunne ske

Rihanna tænker i bagklogskabens ulideligt klare lys, at der var visse faremomenter ved Chris Brown. (Foto: AP)
Rihanna tænker i bagklogskabens ulideligt klare lys, at der var visse faremomenter ved Chris Brown. (Foto: AP)

Den første knytnæve kom med garanti som noget af et chok for Rihanna, da hun for lidt under et år siden blev banket af sin daværende kæreste Chris Brown.

Men det kom alligevel ikke som en kæmpe overraskelse, at han kunne finde på det. Sangerinden indrømmer nu nemlig, at hun havde set faresignaler forud for overfaldet.

- Der var kontrolproblemer og usikkerhed. Når folk er usikre, bliver de meget kontrollerende, og de kan blive meget aggressive og grove. Det behøver ikke være fysisk, siger hun i et interview med W magazine. Det skriver Contactmusic.com.

Forandrer én
- De siger grimme ting til dig, for at føle dig mindre værd end dem bare for, at de har kontrollen i forholdet. Det tærer meget på dine følelser og kræver meget i din hverdag. Det forandrer dig, uddyber hun.

Rihanna blev i februar måned tævet til blods af sin daværende kæreste i en bil. Chris Brown blev efterfølgende dømt skyldig og fik en betinget dom på fem år og seks måneders samfundsarbejde, ligesom han skal holde sig væk fra Barbados-sangerinden i fem år.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!