Gal mand ville dræbe Jacko på scenen

En skizofren mand mente, at han havde ret til halvdelen af popstjernens formue. Hvis ikke han fik det, truede han med massemord til en koncert

Micheal Jackson var forfulgt af mange galninge igennem sit liv. (Foto: Getty Images)
Micheal Jackson var forfulgt af mange galninge igennem sit liv. (Foto: Getty Images)

I går kom det frem i offentliggjorte dokumenter fra FBI, at den afdøde popkonge har været under efterforskning i forbindelse med mange flere sager om misbrug af børn end hidtil antaget.

Samme dokumenter afslører, at Michael Jackson er blevet truet på livet af en gal fan. Det skriver The Sun.

Klar til massemord
Ifølge den engelske avis var en mand ved navn Frank Paul Jones besat af Jacksons søster, sangerinden Janet Jackson, som han sendte en række foruroligende breve til. I et af dem skrev han:

'Halvdelen af Michaels formue er min. Hvis han ikke betaler mig, går jeg efter ham'.

Ifølge de offentliggjorte FBI-filer var tusindvis af Jacko-fans også i fare.

'Jeg begår massemord til en Michael Jackson-koncert, hvis det er det, der skal til for at dræbe Michael', skrev den skizofrene mand.

Gik efter Bush Senior
Da der ikke kom nogen respons på truslerne mod Kongen af pop, kastede den gale mand i stedet sit had mod den daværende amerikanske præsident, George Bush Senior.

'Jeg har besluttet mig for, at fordi ingen tager mig seriøst, tager jeg til Washington for at dræbe USA's præsident', skrev han.

Ifølge Reuters blev den 34-årige Frank Paul Jones anholdt foran Det Hvide Hus og sigtet for forsøg på ulovlig indtrængen. Angiveligt dog uden at blive fængslet. For en måned senere blev han igen taget af politiet, denne gang på Michael Jacksons forældres grund i Los Angeles. Han blev idømt to års fængsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere