Tara Reid nøgen i Playboy

Den 34-årige filmstjerne Tara Reid kendt fra 'American Pie' smider tøjet i Playboy

Tara Reid fik lavet en fedtsugning, der efterlod grimme ar på maven. Men hun blev alligevel overtalt til at stille nøgen op i Playboy.(Foto: Splash News)
Tara Reid fik lavet en fedtsugning, der efterlod grimme ar på maven. Men hun blev alligevel overtalt til at stille nøgen op i Playboy.(Foto: Splash News)

Den 34-årige amerikanske filmstjerne Tara Reid, der fik sit store gennembrud i 'American Pie'-filmene, har flere gange vist sig halvnøgen i medierne. Men normalt har det været såkaldte nøgenstunts på diverse røde løbere eller balle- og brystuheld, hvor skønheden er kommet til at vise lidt for meget. Og selvfølgelig er billederne gået verden rundt hver gang.

Men nu har Tara Reid sagt ja tak til at stille op til en foto-serie i verdens mest kendte mandeblad Playboy, hvor hun vil optræde splitternøgen. Og det er oven i købet ganske frivilligt.

- Bare forestil jeg, hvor gode billederne bliver, når hun viser sin krop frem helt frivilligt, lyder det begejstret fra en redaktionschef på Playboy. Billederne, der allerede blev taget den 7. oktober, skal pryde et af de kommende numre af Playboy.

Ar på maven efter operation
Tara Reid har ellers tidligere sagt, at hun aldrig nogensinde ville smide tøjet for Playboy. Og det er blandt andet fordi hun er meget usikker på sin krop, efter at hun fik foretaget en fedtsugning, der efterlod nogle grimme ar på hendes mave. Men nu har piben altså fået en anden lyd.

-Jeg ved, at jeg har nogle grimme ar på maven. Den er ujævn og arret. Men så slemt er det altså heller ikke. Min maves ar er mine krigsskader, siger Tara Reid.

Tara er i øvrigt på vej med tre nye spillefilm. 'The Fields' og 'Last Call' er allerede færdig indspillet. Og i det nye år starter hun optagelserne på filmen 'Land of Cannan'.

1 af 2 Tara Reid har før optrådt halvnøgen. Her til P. Diddys fødselsdag, hvor hendes ene bryst pludselig smuttede ud af kjolen.(Foto: Zuma Press)
2 af 2 Tara Reid fik lavet en fedtsugning, der efterlod grimme ar på maven. Men hun blev alligevel overtalt til at stille nøgen op i Playboy.(Foto: Splash News)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere