Schwarzenegger skylder 390.000 i skat

Det er ikke kun staten Californien, der har rod i økonomien The Governator kan tilsyneladende heller ikke få tingene til at hænge sammen

Arnold varsler skattestigninger, men  er tilsyneladende ikke selv helt på omdrejningshøjde med kravene. (Foto: AP)
Arnold varsler skattestigninger, men er tilsyneladende ikke selv helt på omdrejningshøjde med kravene. (Foto: AP)

Arnold Schwarzenegger er ikke populær på skattekontoret i Californien.

Den tidligere skuespiller skylder nemlig 79.063 dollar i skat – cirka 390.000 kroner. Skattevæsnet har derfor indledt en sag mod ’Terminator’-stjernen. Guvernøren kom i restance i 2004 og fortsatte med at halte bagefter, skriver Los Angels Times.

En fejl
Tidligere på måneden varslede guvernøren voldsomme skattestigninger i Californien for at komme statens voldsomme underskud til livs – til stor utilfredshed for statens indbyggere. Med de nye afsløringer skal der nok komme endnu mere gang i kritikken.

Schwarzenegger har endnu ikke kommenteret de manglende indbetalinger, der blev afsløret af hjemmesiden TMZ, men hans talsperson mener, at der er tale om en fejl.

– Ingen, heller ikke skattevæsnet, har gjort guvernøren opmærksom på fejl i hans skatteindbetalinger. Vi har derfor taget kontakt til skattevæsnet for at få klarlagt, om der mangler at blive indbetalt penge, siger Aaron McLear i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere