Oprah laver juleinterview med Obama

Oprah Winfrey offentliggør nu, at hun skal interviewe Barack og Michelle Obama til en jule-særudgave af sit talkshow

Barack og fru Michelle besøger deres gode ven Oprah i hendes talkshow. (Foto: AP)
Barack og fru Michelle besøger deres gode ven Oprah i hendes talkshow. (Foto: AP)

Den ukronede dronning af amerikansk talkshow, Oprah Winfrey, vil i december lave et en time langt interview med Barack og Michelle Obama. Det oplyser Oprah på sit shows hjemmeside.

- Den intime, informative og underholdende særudgave på en time vil indeholde et interview alene med præsidenten, som er det første, Oprah laver med ham, siden han tiltrådte, og et interview med præsidentparret, lyder det på hjemmesiden.

Ifølge hjemmesiden vil særudgaven også følge præsidentfamiliens, der ud over Barack og Michelle består af døtrene Sasha og Malia samt hunden Bo, forberedelser med at gøre Det Hvide Hus klar til julen.

Interviewede Palin
Forleden oplyste Oprah Winfrey, at hun i 2011 lukker og slukker sit talkshow, der på det tidspunkt vil have underholdt amerikanerne i 25 sæsoner.

Oprah Winfrey, der offentligt bakkede op om Barack Obama i valgkampen, interviewede forleden republikanernes vicepræsidentkandidat Sarah Palin. Palin tabte sammen med præsidentkandidat John McCain til Obama og vicepræsident Joe Biden ved valget sidste år.

Men det var ikke kun ved præsidentvalget, at Oprah Winfrey stod last og brast med Barack Obama. Det gjorde hun også, da Chicago, Obamas og Oprahs fælles hjemby, tidligere på året forsøgte at redde sig værtsskabet for OL i 2016.

Sendes den 14. december
Sammen med både Barack og Michelle Obama besøgte Oprah København, hvor værtsskabet blev afgjort. Men de måtte alle rejse hjem med en lang næse, da Rio de Janeiro løb af med sejren.

Oprah Winfrey benyttede dog lejligheden til at lave et tv-program om Danmark og danskerne, som er blevet udråbt som det lykkeligste folk i verden.

Udsendelsen blev vist sidste måned på amerikansk tv, hvilket skabte enorm omtale i den danske presse.

Interviewet med Obama'erne vil blive sendt på det amerikanske kabelnetværk ABC den 14. december klokken 4 om morgenen dansk tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere