Robbie friede i radioshow

En australsk radiovært legede Kirsten giftekniv og fik Robbie Williams til at fri for åben mikrofon i en radioudsendelse. Kæresten sagde ja

Robbie Williams har friet til sin kæreste, Ayda Field. For åben skærm. (Foto: AP)
Robbie Williams har friet til sin kæreste, Ayda Field. For åben skærm. (Foto: AP)

Beklager piger! Men det er slut med at drømme om en dag at blive gift med Robbie Williams. Den britiske popstjerne har netop friet til sin kæreste Ayda Field.

Det skete direkte i den bedste sendetid i 'Kylie and Jackie O'-showet på den australske radiostation 2DayFM i Sydney, hvor Robbie var i studiet sammen med kæresten.

Det var radioværten Jackie Henderson, som agerede Kirsten giftekniv. Han fortalte parret, at Sydney har tradition for at være et sted, hvor berømtheder går på frierfødder.

- Er der nogen, du kunne tænke dig at blive gift med, sagde radioværten til Ayda.

- Det er så underligt, svarede Ayda, hvorefter Robbie tog over.

- Vil du gifte dig med mig, spurgte popstjernen, inden studiet i 30 sekunder blev fyldt med tavshed.

- Ja, jeg vil gifte mig med dig, svarede Ayda Field langt om længe.

Frieriet var selvsagt ikke planlagt, og derfor havde Robbie heller ikke nogen ring med i studiet, som han kunne give til Ayda. Så Jackie Henderson ofrede en ring, han havde på, og den blev så sat på Aydas finger.

Robbie Williams har siden 2007 holdt lav profil i offentligheden, efter han blev udskrevet fra en afvænningsklinik i Arizona. Her blev Robbie behandlet for sin afhængighed af stoffer.

I forbindelse med sin rejse til Australien, hvor han er for at promovere sit nye album, 'Reality Killed the Video Star' - hans første i tre år, har Robbie fortalt, at han stadig frygter et tilbagefald til stofferne.

Derfor har han afvist, at der lige foreløbig kommer nogen stor Robbie Williams-turné. Livet "on the road" er ifølge Robbie Williams så kedeligt og ensomt, at faren for at forfalde til stoffer igen er for stor.

Men nu bliver der heller ikke tid til at drage verden rundt på turné. For nu skal han og Ayda i gang med at planlægge bryllup.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere